Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cocolarge Yeni Üye

|
Tarih: Sal Şub 16, 2010 5:33 pm Mesaj konusu: motosiklet kazası |
|
|
arkadaşlar dün bı kaza geçirdim sizinle paylaşmak istedim:( aslında bu benım ilk kazam değil ama olsun anlatayım yınede....istanbul fatihte akdenız caddesi vardır bılen bılır..aslında şehir içine sıkışmıs caddeler kaza yapmak için bıre bırdır çok dikkatli olmak gerekir..dünde öyle oldu ben cadddede ilerlerken ara sokaktan caddeye fırlayan bı tıcari taksı benım motora tam sılındır kapagının üzerinden carptı..tabı tam yandan bı darbe alınca bende kontrolu kaybettım motoru yana yatırdım ama neysekı hızım yavas oldugundan bıde düşmelerde tecrubelı oldugumdan . attım kendımı yere..bende bırsey yoktu ama bayagı korktum dıyebılırım.....motoru kaldırdım bmw nın sağlamlıgını bır kere daha test etmıs oldum bu arada:) tabı içim gitti devletin motorsıkletı olmasına rağmen gözüm gibi bakarım..silindir kapağının üzerindeki çizikleri görünce o kızgınlıkla taksıcının üzerine yürüdüm ama bi baktım taksının ıcınden benım arkadaşlar indi..müşteri olarak bınmışler onlar demış işimiz acele bıraz hızlı gidelim diye neyse bızde sınırlendıgımızle kaldık yapacak bırsey yoktu adamla helalleştık geçmıiş olsun dedık ayrıldık.............arkadaşlar herkes dıkkat etsın acele giden gerçekten ecele gıdıyo.. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
matafix Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Şub 16, 2010 5:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun kardeşim..yaralanmadan atlatmışın......bu kazanın sonu güzel bitmiş.... genel de böle olmuyor.. |
|
Başa dön |
|
 |
Metoz Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Şub 16, 2010 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok geçmiş olsun,ama taksinin içinden arkadaşlarınızın çıkması birşey değiştirmez ama sizede hak veriyorum biz olsak ne yaprdık ki  _________________ Metin... |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Şub 16, 2010 6:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geşmiş olsun, İstanbul gibi yerde çok dikkatli olmak gerekiyor haklısınız,bunada şükür diyelim tekrar geçmiş olsun. _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
eraykot Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Şub 16, 2010 6:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun şehir içinde motosiklet kullanmak adeta trafikle savaşmaktır.Ne kadar dikkatli olsanızda gelirler üzerinize çıkarlar ve bahane hazırdır GÖRMEDİM.O yüzden çok daha fazla dikkat edelim.TATKU yu unutmayalım! _________________ HER MOTOR SÜRÜCÜSÜ KADAR GİDER! |
|
Başa dön |
|
 |
|
|