|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - İzmir- Didim arası solo gezim

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

İzmir- Didim arası solo gezim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oguzhankrts
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Prş May 21, 2009 12:27 pm    Mesaj konusu: İzmir- Didim arası solo gezim Alıntıyla Cevap Ver

Herkese merhaba, memleketim Samsundan motosikletimi İzmir'e yaklaşık iki ay önce getirmiştim ve kendi kendime İzmir civarında kısa geziler düzenliyordum. Bu kısa gezilerden sıkılıp artık daha farklı organizasyonlar düzenleme planları kurarken birden aklıma Didim'e gitme planları oluşmaya başlamıştı bile. Smile hem akraba ziyareti hemde birazcık uzun yol yapmak çok istiyordum açıkcası. Okulda vizelerden de yeni çıkmıştım benim için bir bakıma moral geziside olucaktı ve hemen vizelerimin sonrasındaki ilk haftasonu yola çıkmaya hazırlandım bile...
Burası İzmir de kaldığım yurdun önü motosikletimi yavaş yavaş yola gitmek için hazırlıyorum.

Yola çıktıktan 60 km sonra ilk molamı veriyorum, hava çok sıcaktı ama içimdeki heyecandan dolayı açıkcası pekde sıcak havayı falan umursamıyordum. Smile
Sıcakda en güzel serinlememi sağlayacağını düşündüğüm meşhur yayık ayranımız...

Tabi ben dinlenirken benim yoldaşıda gölegeye çekmeyi ihmal etmiyorum Very Happy

Molamı verdikten sonra 50 km gidip tekrar duruyorum, neden bukadar sık mola veriyorsun diye soranlar olabilir. Birinci nedenim otobüste Didime giderken yol kenarında çöp şiş yapan yerler görüyordum ve çok merak ediyordum. Karadenizde olsa Akçabat köftecileri olurdu yol kenarların da daha çok ve sanırım bu yöreninde çöp şişi meşhur diyerek birde çöp şiş yemek istedim açıkcası. Yol kenarında kamyoncunun yeri diye bir tabela gördüm ve hemen içeri daldım. Smile Bu arada ikinci nedenimde bol fotğraf çekmekti. Cool

ve çöp şişlerde geldi...

Artık daha fazla mola vermeyi düşünmüyorum ve istikamet Didim.
Burası Didimin girişi güzel şirin Ege evleri arasında birkaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyorum.

Sonunda denizi görüyorum ve deniz kenarında da birkaç fotoğraf çekiyorum...

Didim'e vardığım gece 4:30 da dayımla zıpkınla balık avına çıkıyoruz. Dayım sağolsun benim için iki tane levrek, bir tane kefal ve bir tanede akya balığı vuruyor. Akya balığı daha önce hiç vurmamış bu balığın 50-60 kilo olanları varmış ama dayımın vurduğu akya biraz ufaktı. Bu balığı vurmasının nedeni hiç akya balığı vurmadım dememek içinmişSmile Akşam üzeri avladığımız balıkları pişiriyoruz...

akya balığı;

dayımın oğlu Fikret;

ve dayım, kendiside eski motorculardandır şu anda bir tane java lazeri var onunda. Zaten bizede 2 dayımızdan bulaştı bu motor sevdası birisi Cem Topaç Samsunda ki dayım biriside Mehmet Topaç Didimde ki dayım. Bulaştı diyorum ama iyiki bulaşmış en azından kötü bir alışkanlığımız yok, çok ayrı bir tutku tekrar iki dayıma da teşekkür ediyorum bana böyle bir alışkanlık kazandırdıkları için.

piknik yaptığımız sahilden bir kaç fotoğraf;

Dağın tepesindeki rüzgar gülleri dikkatimi çekiyor Didime yeni kurulmuş bu sistem. Toplamda 15 tane var çok büyük yatırım istiyormuş ancak 15 tanesi Didimin elektrik ihtiyacını karşılıyormuş. Bence çok güzel bir proje.

Didimde ki resimlerim bu kadar dönüştede Didimden cıktıktan 100km sonra mola verdim. Mola yerinden birkaç fotoğraf;

Benim için tam bir moral gezisi oldu, hem akraba ziyareti yapmış oldum hemde kendime bu arada aktivite düzenlemiş oldum. Very Happy Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum, sagılar...

OĞUZHAN KARATAŞ
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
cemt55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Prş May 21, 2009 1:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oğuzhan, iyi oldu bu gezi, sizlerin hasretini giderdim. İyi bir motorcu ve doğa sever olma yolundasın. Bu da benim hoşuma gidiyor. Eğer sana böyle örnek olabilmişsek...
Ayrıca dayına söyle küçük balıkları katletmekten vazgeçsin. Kaçan balık da hep büyük olur, balıkçılığın ilk kuralı... Very Happy
Sevgiler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Recephoca
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Prş May 21, 2009 1:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oğuzhan, vizelerden sonra dinlenmek için çok ii bir yol seçmişsin.Resimler ve anlatımların haz verici.Devamını bekliyorum.Rize'den sevgiler ve slmlar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pelletizer
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Prş May 21, 2009 2:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oguzhankrts, Kardeş güzel bir solo gerçekleştirmişsin, balık larda özellikle levrek nefis görünüyor afiyet olsun ,vizelerinde başarılar dilerim. selamlar. Very Happy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Prş May 21, 2009 2:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cemt55 demiş ki:
Oğuzhan, iyi oldu bu gezi, sizlerin hasretini giderdim. İyi bir motorcu ve doğa sever olma yolundasın. Bu da benim hoşuma gidiyor. Eğer sana böyle örnek olabilmişsek...
Ayrıca dayına söyle küçük balıkları katletmekten vazgeçsin. Kaçan balık da hep büyük olur, balıkçılığın ilk kuralı... Very Happy
Sevgiler.

teşekkür ederim dayı senin yolunda ilerlemeye çalışıyoruz işte:) sık sık bu tür gezileri yapmaya çalışıcam, sende sık sık hasret giderirsin bu şekilde kendine iyi bak...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar