Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
jason_anderson Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 30, 2008 8:10 pm Mesaj konusu: Heryer köpek doldu! |
|
|
Yaw arkadaşlar, artık dağ taş terkedilmiş itlerle doldu. Hayvanseveriz filan ama bu kadarı da pes doğrusu. Artık sert virajların köşelerinde 5'li gruplar halinde pusuya yatıyorlar. Klasik yöntemler işe yaramamaya başladı. Bunca yıldan sonra geçen kış bacağımdan kapmıştı itin biri, geçen günde zor kurtardım bu 5'li pusudan. Geçmiş yıllarda bir forumda okumuştum, bir aletten bahsediyordu. Bilen var mı? 10 m'den tutunca kaçıyorlardı vs.. galiba.  _________________ Honda Varadero 2008 A Rh (+)
"There are no shortcuts to any place worth going." Sills, 1929
www.bestcatch.net |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pzr Ksm 30, 2008 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
jason_anderson, köpek kovucu'dan bahsediyorsun galiba..
Bende vardı, 3-4 yıl önce Migros'ta gezerken tesadüfen görüp almıştım
Fiyatı o zaman 12 YTL idi... Alet 9 Voltluk bir pil ile çalışıyor ve küçük minyatür birşey.
Bu cihaz yüksek frekanslarda elektomanyetik bir ses yayıyor. Bu ses insan kulağının duyamadığı ancak hayvanları rahatsız eden bir ses. Hayvan bunu algıladığında rahatsız olup otomatikman kaçıyor tabii. Mesafesi 5-10 mt arası etkili olabiliyor. (Reklam gibi olmamıştır umarım)  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
nakaros Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
gökşin abi süpermiş.. bende bulursam alırım sağol bilgi için _________________ gökhan koç
abc reklam samsun - tabela ,krom harf ,lazer kesim ,led lamba, kayan yazı...
abcreklam@gmail.com
544 312 78 02
362 233 51 22 |
|
Başa dön |
|
 |
SERHEND Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 2:37 am Mesaj konusu: |
|
|
ANKARA da bi firmaa kendi üretiyomuş sanırsam..bende baglantıya geçip sorucam köpek kovucu...eskiden sürü halinde gezerlerdi..şimdide öyle olmaya başladılar .. bi birlik içindeler ben her sabah işe gelirken yaşıyorum...aynı yerde aynı saatte bekliyolar...bi gün kapacaklarr ama ne zaman..bende alıcam o zımbırtıdan..ögrenince bilgilerini buradan iletirim sizlerede ..
kalın sağlıcakla .... |
|
Başa dön |
|
 |
trekkermeister Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 9:32 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar.istanbulda mercan yokuşunda avcılık ve güvenlik malzemeleri satan dükkanlarda var.ben aldım ve çok etkili.(sağır köpekler hariç )hem kendimizi koruruz.hemde hayvanlara zarar vermeden uzaklaştırırız. _________________ TransALP-05
Twister -04 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|