Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
end650 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş May 28, 2015 7:05 pm Mesaj konusu: Her horoz kendi çöplüğünde öter. |
|
|
Duruşuyla dikkatimi çeken X max 250 i sonunda kapadım gözümü ve aldım.
ne kadar gözün enduroda olsa da ; Eşinle gezebileceğin konforlu ve emniyetli ve yol yapabilen orta siklet bir scooter da çare buldum.Aslında elimde keeway 125 i altı yıl kullanıyorum ,fakat ; tek başına şehrin sokaklarında dur kalk ,her türlü banka,market alışveriş ıvır zıvır işler için çok ideal .İki kişi 125 lik bir scootere bindiğinde özellikle şehrin hızlı ve bulvar yollarında akan trafikte pasif kalıyorsun.Bu durum da bir motosiklet binicileri için tehlike yaratıyor,böyle durumlarda önünde arkanda yakın araç bırakmaman gerek.Kısaca Uzun yolda yoruyor.Yani her motosikletin-scooterın bir kullanım alanı ve amacı var.Şehrin O kalabalık ve stresli trafiğinde ağır siklet bir bir enduro ile dur kalk ve arkanda da bir artcı ne sana ne de artcıya o kadar tat vermez.Serüven dolu şehirler arası yollar,araziler,rampalar varken.Her horozun kendine göre bir çöplüğü vardır orada öter.Başka çöplükte ya sesi kısılır yada hiç ötemez. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 29, 2015 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cum May 29, 2015 4:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet hocam aynen yazdıklarına katılıyorum.
Bende de bir zamanlar Yamaha Majesty 400 vardı. Makine harikaydı maxi sınıfında tam uzun yol canavarıydı
Ama şehir içinde o da gereksizdi. Bence 250 cc tam şehiriçi ve uzun yolda akabilen bir makine
Tam isabetli ve güzel bir karar ile sahip olduğun scooterin ve eşin ile birlikte kazasız nice uzun kilometreler diliyorum
Tekrar hayırlı uğurlu olsun... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
end650 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum May 29, 2015 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim darısı arzu eden arkadaşlara olsun.
kiminin aklına gelir de ya hocam her iş için ayrı bir motor mu alalım diyebilir.Haklıdır da bence ! Tabii ki herkes böyle bir lükse sahip değil ,olsa bile dünyada insanın ihtiyacı bitmez.bütün sermayeyi de motosiklete yatırmakta pek akıllı olmaz diye düşünüyorum. Aslında sooter günlük işlerini görmen için biçilmiş kaftan,küçük gezintilerin kaçkını,racing asfaltı ağlatmak ve insanlara bakıtmak için yapılmış makinalar.Chooparlar krom zengini,agresif -asi imaj yapmak isteyenin can simidi.Fakat enduro seni maceralara sürükleyen zaman ve mekan seçmeyen bir zaman makinasıdır.
Yani hepsinin bir yeri,bir duruşu ve bir işlevi vardır. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
likya Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr May 31, 2015 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
2 lira fazla verip forza alsaydın keşke isteklerini daha fazla karşılardı |