Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
bora33 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Şub 27, 2014 4:08 pm Mesaj konusu: Mersin Çeşmeli-Sıraç-Hacıalanı Gezimiz 16.02.2014 |
|
|
facebook'a inat eski günlerdeki gibi yakın tarihte yaptığımız gezimizi paylaşmak isterim.
16.02.2014 Pazar günü saat 09:30'da buluşma noktası olarak belirlediğimiz petrol istasyonunda buluştuk ve yolumuz üzerindeki Çeşmeli Kasabasında mola vermeyi planlayarak 10 endurocu harekete geçtik. Çeşmeli'de verilen molada 1 arkadaşımız daha ekibe dahil oldu ve tam 11 kişi olmuştuk. Ekip liderimiz İlhan abinin belirlediği rota ile Sıraç Kasabasından Hacıalanı Yaylasına çıkacaktık. Çeşmeli'deki molada sakin ve tabiri caizse layt bir gezi olacağı hesaplanırken, yeni yağdığı belli olan kar, geziyi oldukça heyecanlı kıldı birkaç ufak tefek karda motorlarını yana yatırma hadisesi yaşayan arkadaşlarım oldu, dik rampalarda soluk soluğa kalarak çıkışlarımız oldu. eğlendik, güzel spor yaptık diyebiliriz ve yardımlaştık tabiki her zamanki gibi. dönüş istikametimizde Karahırdırlı Kasabası'nda yemek yiyerek harcadığımız kalorileri yeniden aldık tekrar gezinin ilk başladığı Çeşmeli'nin kumluk sahiline indik. Çeşmeli sahilinde kumda sürüş yaptık. En son İlhan usta'nın mekanında birer çay daha içip evlere dağıldık. gezi dönüşü akşam çok rahat uyuduğumu fark ettim
[/quote] _________________ One Life.Live It.
En son bora33 tarafından Prş Şub 27, 2014 5:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
bora33 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Şub 27, 2014 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
_________________ One Life.Live It. |
|
Başa dön |
|
|
bora33 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Şub 27, 2014 4:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu rampa oldukça zorluydu. birkaç kez durup 2-3 dk dinlenme molası vermek zorunda kaldım, biraz daha kondüsyonumu artırmam gerekli Recep hocam biraz taktik ver kardeşine
|
Başa dön |
|
|
bora33 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Şub 27, 2014 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Başa dön |
|
|
bora33 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Şub 27, 2014 4:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
kumda ön çamurluk kırıldı Serkan abinin. fotoğraftaki ise İlhan Usta, sinyaldeki suyu gösterirken
dönüşte yıkattım Klr'yi öyle eve geçtim; malum kumda sürüş sonrası gerekli diye düşünüyorum
|
Başa dön |
|
|
|
|