Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Merhaba arkadaşlar,
Fuarın üstünden neredeyse 5 gün geçti baktım hala fuar fotolarını paylaşan, topic açan yok
Biliyorum fuardan hiç birimiz memnun değiliz. Ben de seneye yapılacak fuara gitmemeyi düşünmeye başladım. Fakat yine de Dostlar ile buluşmak, forumda tanıştığımız , yüzyüze gelemediğimiz klavyedaşlarımızla karşılaşmak adına fuar yine de yararlı diyorum.
Oluşan karamsar havayı biraz olsun dağıtmak adına fuarın güzelliklerini de gösteren bir video hazırlamaya çalıştım.. İyi seyirler )
Fuarcılığı, panayırcılıkla karıştırmışlar artık iyice. Firmalarda bile ciddiyet yoktu. Tek ciddiye alanlar sanırım çan,çin,çonlardı. birde Mondial çok iyi hazırlanmış, bende x-treme max olduğu halde bilgilerini ölçmek için bir yetkili ile motorun başında kırk dakika bilgi aldım. Adamlar o kadar inanmışlar ki motorlarına heyecan duyuyorlardı, anlattıklarını dinleyenlere.
BMW standında koydukları yetkililer sol elcikteki Joystickin nasıl kullanıldığından bile bir haberlerdi...Motorların başında kimse olmaması insanların kendi kendilerine yorum yapmaları komikti. En çok ilgiyi her zaman ki gibi makyöz Touratech topladı.
Ben yine herkese söylüyorum, bir kere EICMA'yı yerinde gidin görün...
Bir daha lunaparka bile gitmek istemeyeceksiniz...
Sevgili Türkizmir, yazdıklarına canı gönülden katılıyorum. Fuar fuar değil panayır alanı gibiydi. Kim kime dumduma.. Bilgiyi veren de bizler, ürünleri inceleyenler de bizler. İsmi belli olan bazı firmalarda motorların üstüne oturmak bile yasak.
Ama yine de bizler "bizim de bir fuarımız var"diyerek gittik, gezdik gördük. Bunu belki sadece doslarla buluşmak adına yaptık.
Fuarın giderek yozlaşması ile ilgili tepkilerimizi fuarı düzenleyenlere, katılımcı firmalara doğru yollardan ulaştırıp, geri dönüşlerini de takip etmeliyiz diye düşünüyorum. Yani küsüp bırakmak yerine uyarıp, yol gösterip düzeltmeye çalışalım. Sonucu olumlu olursa biz kazanırız. Sonuç olumsuz olursa onlar kaybeder Biz hep varız, onlar sa biz varsak varlar.. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK
Kayıt: Oct 14, 2010 Mesajlar: 106 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Cmt Mar 09, 2013 4:52 pm Mesaj konusu:
Çok haklısın Erkan Abi... Dostlarla buluşmak ayrı bir keyif ancak bu sene özellikle alt kattaki alan tam bir pazar yerine dönmüş. Geçen sene klüpler o bölgedeyken çok daha iyiydi. Fuardan çok pazarlama durumu daha göz önüne getirilmiş. Dediğin gibi firmalara ulaşıp ilettiğin şekilde bildirimler yapmak faydalı olabilir. _________________ "][" - II\II - "][" - Dont drink & drive kafası.
Özgür ÇERÇİ
A Rh (-)
0555 255 81 05
Tarih: Cmt Mar 09, 2013 7:07 pm Mesaj konusu:
Bence firmalar, "Biz varsak onlar varlar" konusunu hiç iplemiyorlar. Bu bizim memlekette hizmet sektörü başta olmak üzere pek çok sektörde de böyle. Nasılsa birileri gidip alacak o motosikletleri, bu sebeple ben bizim girişimimizle özellikle bu fuar işinin değişeceğine pek inanmıyorum. Ülkece zihniyet değişimi dahası devrimi geçirmemiz lazım bizim, ki İsviçre konsoloslarının eşleri de cipiyle motorcuya çarpıp kaçamasın. Konuyla ne ilgisi var demeyin çok ilgisi var, o kadın İsviçre'de olsa muhtemelen çarpıp kaçmayacak ambulans çağıracaktı. Bilmem anlatabildim mi? (Yani ölme eşeğim ölme durumu)
Fuar bir zamanlar heyecanlandırırdı beni şimdi umrumda bile değil. Üstelik biletsiz giriş yapabiliyor olma imkanına bile sahip olmama rağmen.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız