Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
blk Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Ağu 15, 2008 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
peki tek tekeri bırakın 4 teker yapan varmı |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
halil_pala Değerli Üye
|
Tarih: Cmt Ağu 16, 2008 7:48 am Mesaj konusu: |
|
|
abi bende falcon ile 1. viteste kaldırıyorum biraz gidiyorum motorun devri yükselince önü iniyor yani devam ettiremiyorum.yada daha acemiyim ??? _________________ HALİL PALA
SUZUKİ V-STROM
PALAİŞ METAL LTD.ŞTİ.
|
|
Başa dön |
|
|
sepultura Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Hzr 14, 2009 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
xr650r demiş ki: |
Önceki yazılarımdan da anlaşılacağı üzere dünyada tekteker yapabilen tek motorcu benim. Her bir haltın en iyisini ben bilirim. Zaten tekteker yapamayan adam motorcu değildir. Yazılarımdaki bu gizli anlamı farkedebilen zeki insanların var olduğunu bilmek güzel bişey.
Zaten benim otuz yıllık motosiklet tecrübemin genç arkadaşlara faydası olması gibi bir düşüncem olmadı olamaz. Benim tüm derdim sitede hava basmakdı. Bunu başarmış olmaktan dolayı kendimle gurur duyuyorum. |
Hmm Abi ne cevherler varmış da haberimiz yokmuş ya bizde youtube dan David KNIGHT ları falan izliyoruz burnumuzun dibinde dünyanın 1 numaralı motorcusu varmış da haberimiz yokmuş Pardon abi sorması ayıptır hangi firmanın factory team ındasın Honda ? Kawazaki ? KTM ? Yamaha ? yoksa kendi çapında 2-3 vatandaşa hava mı basıyorsun ? hiç gülceğim yoktu ya Dünyanın en iyi motorcusu sanırım senin dünya kavramın 10m2 lik bir alan lol |
|
Başa dön |
|
|
sepultura Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Hzr 14, 2009 11:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Sahinoz demiş ki: |
Ben de kısmetse HusaberG FE400 alıcam bakalım problem olacak mı Tabi kaç ay sonra alırım allah bilir |
Bende FE 450 var HusaberG bir motor değil bir silahtır. 109 kg, inanılmaz bir denge, isveç çeliği şanzuman, müthiş bir tork ve inanılmaz bir güç. Almak istersen 450 al parça sorunu çekmezsin. Ama unutma HusaberG e bindikten sonra başka hiçbir motora binmezsin
Bu arada ön kaldırmak istiyorsan ve altında bir HusaberG varsa bu ön kaldırma taktiklerini unut. Ön kaldırmama taktiklerini öğren çünkü HusaberG in ön tekeri zaten hep havadadır senin birşey yapmana gerek yok |
|
Başa dön |
|
|
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr Hzr 14, 2009 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
siz hala bı seneden berı tek tekerı öğrenemedıysenız olmaz bu saatten sonra |
|
Başa dön |