Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
motofire Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 30, 2012 6:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili suzeko o motor da alınmaz.NEdenmi?
tam 5 farklı forumda bu motor birilerine temiz diye satılmaya çalışılıyor tam 6 farklı kişi tarafından buna sende dagilsin.Birincisi temiz motorun böyle reklama ihtiyacı yok temiz bmw hemen satılır
ikincisi motorun egzosları tekrardan kromlanmış yanma izi yok.22 000 de o motorun ön tarafı mavi renkte olur.Motor belliki o kadar kötü bir renge dönmüşkü sahibi hemen kromlamış.Kötü renge gelmesi içinde o motorun en az 70 000 km yapmış olması lazım.Anlıyacagınız bazılarımız yemezler
Yani antalya manisa hatay zaten arkadaşlar buralardan motor alınmaz.buralarda 4 mevsim motora binilir hava sıcaktır ve motorlar çabuk biter.Ve aslada doğruyu söylüyen birini bulamazsınız.
Bazen sert konuşurum çünkü burda adam 26 000 tlsini yatırıcak size bu numaralar yapılsa sevinirmisiniz??
Sevgili acemi arkadaş sana sesleniyorum temizini arıyorsan mutlaka servis kayıtlı olsun.MEsela bu manisadaki motorun servis kayıtlarını sor sana yaşar ustada yaptırdım diyicek.Çünkü yaşar usta kmleri tutmuyor bmwnin kendi servisinde yaptırmaya kalksa orada kmleri herşeyi kaydediyorlar kazalarıda.Bu sana tavsiyese olsun.Yaşar ustaya yaptırdım diyene değil borusana yaptırdım diyene güven. |
|
Başa dön |
|
|
|
|