Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
motofire Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş May 31, 2012 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben hergün karda yagmurda motora bindiğim için istanbulda.Nc700x için çabuk yıpranır o yüzden cbfi tutuyorum.Sonuçta 4 000 tlilik alet bisiklet gibi parçasıda ucuz.Ama nc700 ün parçaları pahalı yıl bazında hesaplanırsa çok pahalıya geliyor.Yakıt olarak bakarsak tabi çok oynamaz.Ama ben cbf150 ile kaldırımdan atlıyorum sağa sola sürtüyorum arabalar tosluyor istanbul trafiği işte canını çıkarıyorum.Nc700le bunu yapamam.O bakımdan keşke tutsaydın diyorum ama tabi benim gibi her gün binmiyorsa sorun olmaz. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
canekin Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Hzr 01, 2012 2:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
motofire demiş ki: |
ben hergün karda yagmurda motora bindiğim için istanbulda.Nc700x için çabuk yıpranır o yüzden cbfi tutuyorum.Sonuçta 4 000 tlilik alet bisiklet gibi parçasıda ucuz.Ama nc700 ün parçaları pahalı yıl bazında hesaplanırsa çok pahalıya geliyor.Yakıt olarak bakarsak tabi çok oynamaz.Ama ben cbf150 ile kaldırımdan atlıyorum sağa sola sürtüyorum arabalar tosluyor istanbul trafiği işte canını çıkarıyorum.Nc700le bunu yapamam.O bakımdan keşke tutsaydın diyorum ama tabi benim gibi her gün binmiyorsa sorun olmaz. |
Aksine tüm kış biniyorum motora, yağmur çamur ayırt etmeden, kar hariç
Ancak 2 motor külfet olurdu bana, bir ona bir buna zor.nezaman yalnız nezaman eşimle bineceğim hiç belli olmadığından, her işe gelecek motor olduğundan ncx istiyorum.
Yoksa dediginiz mantıklı. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|