Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
FLamen Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 20, 2012 1:14 am Mesaj konusu: Pert kayıtlı ama temiz 1200gs alınır mı? |
|
|
Arkadaşlar merhaba, abes bir soru olsada deneyimlerinizi düşüncelerinizi duymak istedim... 2007 51.000 de BMW ustasından garantili temiz, ama pert kayıtlı bir 1200gs almak üzereyim... tüm kontrolleri yapıldı sorun yok... tabi satmak istediğimde zorlanacağım kesin...full aksesuarlı ADV alüm. 3 çantalı koruma demirli ön camlı vb... 26.000 TL ama aksesuarları çıkarınca aslında 20 bin TL ye almış oluyorum denebilir...
- Sizce rakam uygun mu?
- Dikkat etmem gereken noktalar neler
- Satmak istediğimde sizce çok zorlanır mıyım?
Şimdiden teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 20, 2012 10:47 am Mesaj konusu: |
|
|
FLamen, pert kayıtlı 27bine gs pahalıdır.Dikkat edilecek o kadar çok nokta varki,görmek lazım.Önerim pert olmayan bir gs almanız yönünde bastan satması kesinlikle zor olacak gs i niye alasınızki? _________________
|
|
Başa dön |
|
|
cyclespirit Değerli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 20, 2012 2:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
En yüksek sezonda bile 2006'lar 28-29'da geziniyordu. Hele pert kaydi da varsa ben de hic tavsiye etmem. Hem tamir görmüs de orjinal parcayla mi görmüs, kaza hangi hayati parcalari etkilemis, bir sürü soru... |
|
Başa dön |
|
|
cagriklv Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 21, 2012 12:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bmw ciler kızacak ama bence bmw zaten başlı başına gereksiz bir motor hele ki pert kaydı olan bir bmw daha da gereksiz sizde belli ki heybete vuruldunuz.Şimdiden abs problemi, şaft problemi, rulman problemi, elektrik problemi.... Bunlara merhaba diyin.Bende bunları yaşadım malesef... _________________ Motorcu demek paylaşım,arkadaşlık ve dostluk demektir.
BMW R 1150 gs adventure
Vespa PX 200E
Atala bisiklet:D |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Pzr Ekm 21, 2012 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zaten o makinenin iki ön takım borusu, iki ön diski, gaga maga gitse al sana pert...
değiştir boruları, diskleri, gagayı filan devam... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|