Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
gezencem Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Tem 13, 2012 11:47 pm Mesaj konusu: gece sulamasına dikkat edin! |
|
|
degerli istanbul büyükşehir belediyesi, motosiklet sürücüleri kayıp ölsün diye, foseptiklerden vidanjörlerle çektigi, kabasını arıttıgı boklu sularla, harika yol kenarı peyzajlarını suluyorlar. dengenizi ve süratinizi, kuru zemine göre düzenleyerek gittiginiz yolda bir anda zemin tereyagına dönüyor.. bırakın motosikletle gitmeyi yürürken bile kaymaya neden olan bu zemine çoook dikkat edin.. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pzr Tem 15, 2012 10:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Eline sağlık gezencem
Bu uygulama bir çok ilde ve ilçede var ve aralıksız devam ediyor
Ben sulamasına kesinlikle karşı değilim.. özellikle sıcakların bastırdığı bu mevsimde çiçeklerin bitkilerin ağaçların da suya ihtiyacı var
Kontrolsüz suya HAYIR diyorum!
Suyu adam gibi salarlarsa sorun olacağını sanmıyorum _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
gezencem Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Tem 16, 2012 1:33 am Mesaj konusu: |
|
|
göz boyamak için, köyde çifcilik yapan amcaogluna ihale verip peyzaj yaptırırsan olacagı bu.. normalde avrupada sizler çok daha iyi bilirsiniz bu peyzajların sualaması damlatma sistemiyle yapılır.. su fışkırmaz, saga sola taşmaz. usul usul damlar süzülür topragı ve çiçekleri besler ama ne diyim ülkenin hali zaten malum. ama işte söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.. belki insanlar okur, bilinçli sürerler gece, tehlikeyi bekleyince biraz daha artıyor ya kurtarma şansı.. benim ümidim ondan.. yoksa düzelir falan diye hiçbirşeye dair ümidim yok bu ülkede. |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Pts Tem 16, 2012 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bandırma'da gündüzleri asfaltı suluyorlar, neymiş toz kalkmasınmış... Lan lan laan diyip kayıyorsun... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|