Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
transalp Demirbaş Üye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 1068 Nerden: İstanbul/Kozyatağı ARh+
|
Tarih: Çrş Şub 01, 2006 7:04 pm Mesaj konusu: "Tuzla köfteleme ve Güneşlenme:)" |
|
|
Sevgili Honda dostları; Grubun Transalpçilerinden Transalp, Transalp_fatih ve poseidon70 ve SONARTÇI olmak üzere kozyatağında saat 13.00 gibi buluşup sahil yolunu takiple 2 Transalp Tuzlada Fatihle buluşmak, tanışmak ve de köftelemek üzere düştük yollara..
Güneşli bir Şubat gününde sahil yolundan Tuzlaya vardık., Fatih arkadaşımızı aradık, buluştuk ve hep beraber tanıştık koklaştık.. Güzel bir manzara eşliğinde köfte piyazı bitirdikten sonra , Fatih bizi güzel bir çaybahçesine götürdü ve güneşin tadını çıkartarak çay içip güneşlendik..
Akşama doğru 16.00 gibi Tuzladan çıktık yola E5 istikametinden kozyatağına buluşma noktasına dönüp evimizin yolunu tuttuk gezi sonunda 80 kmlik bir yol yapmış olduk, motorlarımız ısındı ancak
Sevgili Transalp_fatih ve Poseidon70 ile tanışmaktan çok mutlu oldum, Fatih Tuzlada bizi gayet güzel ağırladı kendisine içten teşekkürler bizi mahçup etti..
Havalarımızın düzelmesi umuduyla bir daha ki gezilerde buluşmak umuduyla sevgilerimle..
volkan
_________________ **TRANSALP TEAM**
"Trafikte Motosikletleri hiçe sayan tüm sürücüleri ve kazaya sebebiyet verenleri kınıyorum" |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
transalp Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Şub 01, 2006 7:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
tam ekip.. Soldan sağa; SONARTCI, Poseidon70, Transalp_Fatih ve Transalp ben
"Trafikte Motosikletleri hiçe sayan tüm sürücüleri ve kazaya sebebiyet verenleri kınıyorum" |
|
Başa dön |
|
|
transalp Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Şub 01, 2006 7:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şelale çaybahçesinde Güneşlenirken Oldukça keyifliydi şuan yanaklarım yanmış acıyor
|
Başa dön |
|
|
transalp Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Şub 01, 2006 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkamızda Yapma Şelale önde biz pozumuzu vermişiz yani
|
Başa dön |
|
|
transalpp_fatih Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Şub 01, 2006 7:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
: sayenizde bende bende çok güzel birgün geçirdim sizinle tanışmakta çok güzel oldu. Hoş sohbet bir ortam oldu:) tekrar böyle güzel bir ortamda buluşmak üzere:) _________________
**VArEdErOTeAm** |
|
Başa dön |
|
|
|
|