Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
okanakcay Değerli Üye

|
Tarih: Cum May 29, 2009 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Recephoca demiş ki: |
Mail055, Sedat arkadaşımzla candan muhabbetiniz, yüreğimize su serpti.Bizden önce Sedat var. Ondan izin olursa gereğini yaparız. KLE iyi bir seçim. hayırlı olsun. Burada KLE ye görede güzel yerler var. Sizlerin kararı bizler için manıdardır. Sevgilerimle. |
onda haklısın rcephoca Sedat agabey bizi pırakmaz. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Recephoca Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 02, 2009 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
MAİL55 Sedat bırakmaz, Recephoca da bırakmaz. Bakalım ne olacak. Olursa güzel olur. Esenlikler dilerim. |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 03, 2009 9:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Recephoca demiş ki: |
MAİL55 Sedat bırakmaz, Recephoca da bırakmaz. Bakalım ne olacak. Olursa güzel olur. Esenlikler dilerim. |
gıyabımda olan dıyalogdan yüzümün ağardığını hissettim recep hocam sen bizim duayenimizsin . senin olduğun yerde bize dinlemek düşer
recep hocam toprağımız okan kardeşimizle tanışmışsın . bizleri samsunda mahcup ettiler . rizeye geldiklerinde seninde desteğinle yüzümüzün akıyla belki bu işin üstesinden geliriz.
okan kardeşim dağları recep hocamla gezeceğiz tabii biz enduro motorlarla nekadar başarabilirsek. biraz yolların gidilebilir olanlarından götürecek bizi.
4-5 gün yoktum bu açıdan sohbetinize şimdi şahit oldum yolunuz ve gönlünüz açık olsun
slm ve saygılarımla |
|
Başa dön |
|
 |
Recephoca Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 04, 2009 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
ENDURO 53. Sedat kardeşim mesaj alınmıştır.Uygulamaya her an hazırız. Buradan S M K. e çok tşk. ederiz. |
|
Başa dön |
|
 |
lazianke Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Tem 02, 2009 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
recep hocam her zamnaki gibi alkışlıyorum. emeklilik dilekçeni elimle yazmak büyük bir şeref ama aynı zamanda da büyük bir hüzün oldu. gerçi özgürlüğünle birlikte bizimle daha fazla gezi izlenimi paylaşacağını düşünerek teselli buluyorum... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|