Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
oguzhankrts Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş May 21, 2009 2:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Recephoca demiş ki: |
Oğuzhan, vizelerden sonra dinlenmek için çok ii bir yol seçmişsin.Resimler ve anlatımların haz verici.Devamını bekliyorum.Rize'den sevgiler ve slmlar. |
Teşekkür ederim abicim devamını fırsat buldukca getirmeye çalışıcam, İzmirden sevgiler... _________________ OĞUZHAN KARATAŞ
RAMZEY QM200gy |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
oguzhankrts Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş May 21, 2009 2:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
pelletizer demiş ki: |
oguzhankrts, Kardeş güzel bir solo gerçekleştirmişsin, balık larda özellikle levrek nefis görünüyor afiyet olsun ,vizelerinde başarılar dilerim. selamlar.  |
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Balıklar gerçekten nefisti Samsunda balık bolca yerdik ama İzmirde hasret kaldım açıkcası yurtta kaldığım için. Bu yüzden o gün yediğim balıkların tadıda bir başka geldi bana saygılar... _________________ OĞUZHAN KARATAŞ
RAMZEY QM200gy |
|
Başa dön |
|
 |
Kaan Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş May 21, 2009 4:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oğuzhan merhabalar canım. Gezin çok güzel olmuş. Dayına kask konusunda çekmediğin iyi olmuş . Hehehee Cemo anadın sen onu ..
Mehmet abiyi bende çok özlemişim belki 30 sene oldu görmeyeli. Hiç değişmemiş . Selamımı söylersin. Samsuna gelince araşalım tamam. _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
 |
Picasso Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş May 21, 2009 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim güzel olmuş bende fırsat bulursam yanına geleceğim . gerçi tel dekonuştuk yine gelince mutlaka uğra. beraber aletlede gezeriz  _________________ Murat Osman Atasoy RAMZEY QM 200 CROS SAMSUN |
|
Başa dön |
|
 |
wolfmann08 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş May 21, 2009 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oguzhan güzel bir gezi balıklar süper paylaşımın için teşekkürler eğitimde de başarılar diliyorum Artvinden selamlar _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com |
|
Başa dön |
|
 |
|
|