Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
selimumdu Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Nis 24, 2009 4:19 pm Mesaj konusu: merhaba arkadaşlar |
|
|
Merhaba arkadaşlar,arkadaş diyorum abilerim kusurumuzu hoş görsünler
Yaşım 31,istanbulluyum , bu zamana kadar motor kullanmak bana hiç akıllı adam işi gelmezdi,arkadaşlarımın çogu motorcu oldugu halde,ben 4 tekerden şaşmam der sizede tavsiye ederim derdim
taki bu yaştan sonra kazayla sırf motorun üzerinde resim çektireyimde,facebooka koyayım diye binene kadar,ardakadaşım bişiy olmaz git bir tur dedi,okey dedim,lanet olsun demeseydim keşke , o an zehirlendigimi hissettim ve motorun benim için bir gereksinim olduguna karar verdim,ve yaklaşık 6 aydır motor kullanıyorum,iki ay öncede ehliyetimi cebime koydum,şu an şirket sayesinde polis teşkilatının verdigi egitime katılıyorum,adamlar işlerinde çok iyiler,çok yararlı oldugu kanısındayım, Şu saatten sonra motor hayatımı üçe bölmek gerekirse birinci kısmı,polislerden aldıgım egitim,ikinci kısmı alfanın yazıları ve üçüncü kısmıda kendi becerilerim,bu üçü benim bu acemilik dönemimde çok işime yarıyor gerçekten,alfaya ayrıca teşekkür ederim,bu arada kawasaki versy abs modelini kullanıyorum,biliyorum acemi biri için ideal bir motor degil ama bizimki birazda zorunlu oldu bu arada ortam çok iyi burda,iyiki siteyi keşfetmişim,hepinize kazasız,bol sürüşler |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Nis 24, 2009 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selim öncelikle aramıza hoşgeldin
Motosikletin de hayırlı olsun bu arada, kazasız keyifli sürüşler dilerim
Bilinçli bir motosiklet sürücüsü olarak aldığın eğitimin faydasını göreceksin mutlaka
Motosikletinden bahsetmemişsin, resim koymamışsın, iş güç hayat nasıl gidiyor anlat biraz
Neyse daha üçüncü mesajında boğmayayım seni... espri yapıyorum
Gezilerde görüşmek dileğiyle _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
selimumdu Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Nis 24, 2009 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
TA6B demiş ki: |
Selim öncelikle aramıza hoşgeldin
Motosikletin de hayırlı olsun bu arada, kazasız keyifli sürüşler dilerim
Bilinçli bir motosiklet sürücüsü olarak aldığın eğitimin faydasını göreceksin mutlaka
Motosikletinden bahsetmemişsin, resim koymamışsın, iş güç hayat nasıl gidiyor anlat biraz
Neyse daha üçüncü mesajında boğmayayım seni... espri yapıyorum
Gezilerde görüşmek dileğiyle |
Teşekkürler TA6B evet en kısa sürede motorun fotolarını eklemeye çalışıcam,işin doğrusunu konuşmak gerekirse,motorum şöyle iyi böyle iyi gibi bir kıyaslama yapacak kadar,motor bilgim yok ama genede sorarsan ben gayet menmunum çok dengeli geldi bana,sarsıntı vibrasyon gibi olayları yok gibi.(en azından bana öyle geliyo şimdilik) birde büyük motorla başladıgım için geçende arkadaşın 150 lik mondialine bindim,laf aramızda kendimi usta bir motorcu sandım çok kolay geldi.sanırım benim kaderim,ben araba kullanmayıda yarım otobüslerde ögrenmiştim inşallah biraz daha ustalaşınca,aranıza katılarak gezilere dahil olmak istiyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
aleko Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 24, 2009 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
selim arkadaş;
motosiklet için yaşın hiç de geç geğil.
makinan bmw den daha iyi.
eğitim, okuma, anlama ve çalışma mükemmel.
motosiklete binmeden önce kaskı tak.
motosiklet yürürken değil dururken düşer unutma.
okuduklarını tatbik et, denenmemişleri deneme.
iyi makiba sürücüyü tahrik eder, şartlar elvermediğinde
tahriklere kapılma. otomobillere yakın geçme. her an bir kapı
açılacağını düşün. sollama yaparken önüne bir taşıt çıkacağını
hiç bir zaman aklından çıkarma. artçı alırsan onun da eğitimini ver.
mıcırlara ve çukurlara dikkat. şehir içinde mümkünse gece kullanma.
şehir dışında mecbur kalırsan reflektörlü giysi mutlaka kullan.
sürüş eğitimi forumunu devamlı oku. anlayıncaya kadar oku.
tarafiksiz alanlarda okuduklarını tatbik et. gerisi, sürdükçe gelecek.
iyi sürüşler
aleko
xt660r |
|
Başa dön |
|
 |
BELO Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Nis 24, 2009 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoş geldin inşallah bu zehir hiç kanından çıkmaz kazasız belasız inşallah _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|