Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
transalpp_fatih Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Oca 19, 2009 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
transformers tarzı robotik bir makine olmuş..... etkileyici _________________
**VArEdErOTeAm** |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
SoloDrago Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Oca 19, 2009 2:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Makina güzel..YAMAHA büyük hacimli tek silindirlerde kalitesini ispatlamış bir marka bunda da hemfikiriz. Ama sorun şu.. Enduro mu kesinlikle çift silindir olacak. Şu anda YAMAHA Super Tenere kullanıyorum. Yeni Tenere tek silindir olarak çıktığı için değiştirmeyip hala eski motoruma biniyorum. Sebebi de şu; özellikle yağışlı havalarda şayet yolu bırakıp araziye suya çamura girecekseniz 2 adet bujinin sizi suyun ortasında bırakmasının daha zor olduğunu biliyorsunz. 2 adet silinidirn size düşük devirlerde daha sadık olduğunu daha az sarstığını biliyorsunuz. En son tecrübemde bir su göletini geçerken bujilerimden biri ıslandı ve tek silindirle tekleye tıksıra karşı kıyıya ulaştım.. Bu benim görüşüm ve mantığım. Herkesin fikrine de saygı duyarım..
Ki; Yamaha ilk Tenere yi çıkardıktan bir müddet sonra 2 silindirli Super Tenereyi üretmiştir. Ve şu anda bile büyük üreticilerin hepsi ya 2 silindirli Enduro üretmektedirler veye BMW gibi üreticiler özellikle 650GS deki problemlerden dolayı artık o modeli de 2 silindirli üretmeye başlamıştır. Hatta daha ötesi şahsi kanaatim şu ki YAMAHA bu modelle istediği satış adetlerine ulaşamayacak ve belki de söylentiler doğruysa yeni SUPER Tenereyi 2 silindir ve 1200cc hacimle yeniden üretecektir. |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Oca 20, 2009 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Solo drago arkadaşımızın tenere hakkındaki görüşlerine katılıyorum çok şaşalı
lansmanını yaptılar fiyatta çok yüksekti 22000 ytl civarıydı sanırım lakin beklenen
patlamayı maalesef yapamadı fiyatıda çok düştü satılamadı .Bana göre sebep tek
silindirli bu makina bu para etmez, dizaynıda kötü, rakiplerinin hem motor performansları daha üstün vede motorları daha konforlu, ve diğer mukayeselerini
bitez.com sitesinden rahatlıkla görebilinir,ve yeterli zamanı da buldu bu model
fakat beklentileri karşılıyamadı en azından şu ana kadar ki realite bunu gösteriyor.
Yamaha iki silindirli model üretebilir fakat 1200 cc lik model üretmesi hayal olur
ciddi rakipleri var belki 1000cc model olabilir,bana göre durum bu.Sevgilerimle _________________
|
|
Başa dön |
|
|
serpico Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Oca 10, 2010 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pelletizer usta merhaba;
www.bitez.com adresini aktif değildir.
böyle bir site yok mudur?
Motosiklet namına birşey göremedim.
Bilgi verirsen sevinirim.
esenlikler... _________________ "KAZAN KAZAN DOST KAZAN, PARAYI HERKES KAZANIR"
MOTORSİKLETİM EN VEFALI AŞKIMDIR:) |
|
Başa dön |
|
|
emrello Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 11, 2010 10:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım pelletizer www.bikez.com demek istedi. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
|
|
|