Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Sal Oca 06, 2009 6:21 pm Mesaj konusu:
sevgili kardeşim çalışmanı bizlerle paylaşmana saygı duyuyorum ancak yapmış olduğun projenin zaten pille çalışanı var. ben senin bunu pille denemeni tavsiye ederim. senin şevkini kırmak istemem biz bunu rezitansını italyadan getirtmek istedik istanbul firması pahalı fiyat verdi getirtemedik bizim amacımız avcılar ve romatizmal hastalar için hazırlanan bir proje idi. eger genede geniş düşünmek gerekirse yerli imalatı yok sen başarabilirsen piyasada çok ciddi pazar var degerlendirirler. çalışmalarında başarılar dilerim. _________________ birgün ahkeşke demektense bugünden dene 544-7155670
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Sal Oca 06, 2009 7:54 pm Mesaj konusu:
Teşekkür ediyorum ama zaten başlık mesajımda bu tür giysilerin olduğunu ben yazmıştım. Pille gerekli güce ulaşmanız çok zor. Ancak çok kısa süreli olabilir. Yabancı sitelerdeki ısıtıcılı mont ve pantolonlarda süre olarak bir kaç saat denmiş. Bunu nasıl sağlıyorlar anlayamadım. Çünkü harcanan güç belli. Bunu üretecek kaynak belli.
Rezistanslar zaten ithal, yerli rezistans yok. Şu anda piyasada kullanılan rezistansların bir kısmı Fransız firması olan Rescal'ın üretimi. Bir miktar da Çin malı var piyasada. Mevcut tel çaplarından, telin üretiminde kullanılan alaşımların oranlarına kadar hepsinin teknik verilerini inceledim. Bu konuda görüşmek isterseniz mesutkorkmaz@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız