Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
emilyan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 20, 2008 2:33 am Mesaj konusu: |
|
|
mafit, hocam bu ayın 18 inde bursadan karasuya gittım hava yağmurlu olduğundan yağmurlukla hallettik sorun yokta ama soğuk hava olayına çözüm zor oluyo altımda 2 tane yünlü iç donu kot pantolon bide yağmurluk vardı genede dizler biraz üşüdü ki hava yağmurlu diye 90 nı pek gecmedim ve asagısın dada baya yol aldıgım halde.
senin sistem bitince gönüllü test edeblirim bu arada resimlerde teller zig zag gözüküyor aradakı kısımlarda sıcak oluyormu polar komple ısınıyormu _________________ EMİLYAN (HONDA CBR 125)
hızlı değil, eğlenceli olan tercihimdir. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 22, 2008 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
emilyan, ankarada sabahları ben evden çıkarken ısı 3-5 derece civarında oluyor ve ısıtıcı fazla bile ısıtıyor özellikle trafik ısıklarında beklerken. zigzaglar nedeniyle aralardaki boşluklar sorun olmuyor çünkü polar ısıyı içeride tutuyor. ben bunu yağmurluğun altına giyiyorum. bir de miflonlu motosiklet pantolonu olsa ısı cok daha fazla gelir.
bugun ısı kontrol devresini yaptım. bunu da denedikten sonra pazarlama işlemine geçmeyi düşünüyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 05, 2009 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
Ürün satış aşamasına geldi. Yola ilk çıktığım modelden farklı bir model geliştirdim ve daha pratik oldu. Detayları bir kaç gün içinde görebileceksiniz. |
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 05, 2009 11:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir an önce satışa çıkarabilmek için uğraştım fotoğraflar ve ambalaj pek hoşuma gitmedi ama şimdilik böyle kalacak. Buyrun gittigidiyor linki ve fotoğrafları.
http://urun.gittigidiyor.com/Pantolon-ici-isitici_W0QQidZZ14987138
Bu ısıtıcının kendisi, yani pantolon içine takılmadan önceki hali. Sarı bantlar, yapışkan cırtların koruyucu bantları.
Bu fotoğrafta ise ısıtıcının ters çevrilmiş pantolon yağmurluğa yerleşimi gösteriliyor.
Enerji besleme konnektörünü ben kendi motosikletimde fotoğraftaki yere taktım. Isıtıcı yağmurluğun içinde olduğundan dışarıdan farkedilmiyor.
Bu fotoğraf da ambalajı yapılmış ürün.
 |
|
Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 06, 2009 12:29 am Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir uğraşım ellerinize ve emeğinize sağlık yaratıcı olmak üretmek faydalı bir şekilde insanların kullanabilmesi bambaşka bir duygu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler...  _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|