Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
OkiNord Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ksm 04, 2008 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Acil Şifalar umarım bir an evvel eski saglıgınıza kavusursunuz. _________________ _________________
Oktay Ciğer
OkiNord R1200GS ADV
34 GZ 574 (iSTANBUL) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Ksm 04, 2008 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun arkadaşlar acil şifalar diliyorum. _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
dr_inanc_sargin Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 04, 2008 11:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sedat abi büyük geçmiş olsun, siteye giremiyorum kaç gündür işlerim dolayısıyla, şimdi öğrendim ve çok üzüldüm. sıcağı sıcağına arasam belki biraz da olsa moral verebilirdik, kusuruma bakma. Allah seni bize ve ailene bağışlamış çok şükür. Senin gibi ruhu inancı güçlü bir insan en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacaktır adım gbi eminim. Ancak lütfen istirahatine ve pansumanlarına dikkat et. Alçını erken çıkartma, bol bol süt ve süt ürünü tüket.
F 650 için hiç üzülme, eskisini aratmaz şefik ustam, herşeyin en kısa zamanda yoluna girmesini diliyorum ve bunula geçmiş olsun diyorum. Yapabileceğimiz birşey olursa telefonumuz adresimiz belli söylememe gerek yok. Allaha emanet ol... rizeye ve dostlara selamlar sevgiler.... _________________ hız özgürlük değildir |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 05, 2008 8:06 am Mesaj konusu: |
|
|
aakalender demiş ki: |
Sedat Abimm çokkk çokk geçmişler olsunnn ...Epeydir siteye girememiştim haberim çok geç olduu Rabbimm acil şifalar nasip etsin,Mahmut kardeşimede çok slm lar ... |
a.slm aydın kardeşim teşekkür ederim o yolu beraberce de kaç kez aşmıştık bügüneymiş demek. allah yar ve yardımcımız olsun .
slm ve saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 05, 2008 8:14 am Mesaj konusu: |
|
|
dr_inanc_sargin demiş ki: |
Sedat abi büyük geçmiş olsun, siteye giremiyorum kaç gündür işlerim dolayısıyla, şimdi öğrendim ve çok üzüldüm. sıcağı sıcağına arasam belki biraz da olsa moral verebilirdik, kusuruma bakma. Allah seni bize ve ailene bağışlamış çok şükür. Senin gibi ruhu inancı güçlü bir insan en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacaktır adım gbi eminim. Ancak lütfen istirahatine ve pansumanlarına dikkat et. Alçını erken çıkartma, bol bol süt ve süt ürünü tüket.
F 650 için hiç üzülme, eskisini aratmaz şefik ustam, herşeyin en kısa zamanda yoluna girmesini diliyorum ve bunula geçmiş olsun diyorum. Yapabileceğimiz birşey olursa telefonumuz adresimiz belli söylememe gerek yok. Allaha emanet ol... rizeye ve dostlara selamlar sevgiler.... |
hocam teşekkür ederim yüreğine sağlık sağlık sektöründeki yoğunluğu biliyorum üzülme seni biliyorum . yüreğini biliyorum duysaydın ilk arayanlardan olacağınıda biliyorum.
tavsiyelerine uyacağım .motoruma gelince ister istemez önce kendine bir bakıyor fazla bişey yoksa sonra motorla ilgileniyorsun .yanlızca ön catal jant far vs arka kısımlarda cizik dahi yok yan çantalar korudu .şefik ustam söküyor parca tesbiti yapıp gelecek sezona kadar acele etmeden halletmeyi düşünüyorum.
rizeden slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|