Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 10:27 am Mesaj konusu:
devilcerkez demiş ki:
Sedat abiiiiiiiii,
Abi ya yazmışsın öyle üzülmemek elde değil, Allah beterinden korumuş, çok çok geçmiş olsun. Yakın bir zamanda ziyaret etmek istiyorum. Abi dikkat et kendine herkese selamlar
sağol volkancım gelmeden beni ara burda olayım .gülmelte ağlamakta bizim için .
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 10:47 am Mesaj konusu:
okan55 demiş ki:
Sedat abiciğim çok geçmiş olsun...ucuz atlatmışsın... sizinle tanışmak nasip olmasada buradan tanıdığım kadarıyla ,çok keyifli ve dost canlısı bi insan olduğunuz kanısına vardım...
yüce yaradan sizi, ailenize ve bizlere bağışlamış...
yaptığı kazayı bile manilerle anlatan bi insanla tanışabilmek için gün sayıyorum...
önümüzdeki yaz mevsimini ve sizlerle tanışmayı iple çekiyorum...
teşekkür ederim okan kardeşim vardığınız kanaat senin yüreğinin güzelliği.
bu sezon tanışamadık ama bunu gelecek sezon ertelemeyelim çünkü ömür kısa ne olacağımız belli olmuyor bende yeni dostlukları yaşamak için sezonu sabırsızlıkla bekliyorum .tabii bu arada benim düldülü toparlamam gerek .
dileğin dileğimdir herşey gönlünce olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız