Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
bilge demiş ki: |
Sedat abi geçmiş olsun allah beterinden cümlemizi korusun sezonu böyle kapatman hepimizi çok üzdü.Başlıgı okuyunca yine senin espirilerinle karşılaşacağımı sanmıştım ciddi bir olay hiç aklımdan geçmemişti allah sağlık versin bu acı son olsun.Azkalsun unutidum ofli hocaya sordum senun habu haluni sedegan az olmiş tekrari gerekiy dedi onun yalancısıym. |
tşk ederin nezir kardeşim sadakayı arturdum .manevi kaskoyu yeniledim inş rabbim kaskomu kabul eder çünkü okadar hatalı bir kulumki yüzümüz yol talep etmeye. ama onun rahmeti ve bağışlayıcı tarafı da o kadar büyük ve ona güveniyoruz.
rabbim hepimizi bağışlasın ve korusun
slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 9:43 am Mesaj konusu: |
|
|
hakan2 demiş ki: |
geçmiş olsun sedat abi allah beterinden korusun acil şifalar diliyorum |
tşk ler hakan kardeşim yüreğine sağlık inş yaza samsundaki arkadaşlarla tanışma fırsatı buluruz
slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
okan55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 10:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Sedat abiciğim çok geçmiş olsun...ucuz atlatmışsın... sizinle tanışmak nasip olmasada buradan tanıdığım kadarıyla ,çok keyifli ve dost canlısı bi insan olduğunuz kanısına vardım...
yüce yaradan sizi, ailenize ve bizlere bağışlamış...
yaptığı kazayı bile manilerle anlatan bi insanla tanışabilmek için gün sayıyorum...
önümüzdeki yaz mevsimini ve sizlerle tanışmayı iple çekiyorum...
saygılar sevgiler .. günleriniz neşeli ,yolunuz kazasız olsun... _________________ APRİLİA CAPONORD ETV 1000 |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 10:15 am Mesaj konusu: |
|
|
endurorace demiş ki: |
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun.. |
sağol dostum teşekkür ederim
SLM VE SAYGILAR |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
mrtynn demiş ki: |
Sedat Abi büyük geçmiş olsun yüzyüze henüz tanışamasak da (bilmiyorum acaba birgün nasip olurmu?) sizin yazılarınızı ve gezilerinizi çok severek takip ediyorum sitedeki en sıcak insanlardan birisiniz. Başlığı görünce gerçekten çok üzüldüm allah beterinden saklasın tek söyleyebileceğim ucuz atlatmışız acil şifalar dilerim. |
sağol dostum tşk ediyorum .senin yüreğinin sıcaklığı da yazına yansımış .inş yazın tanışırız .
allah tüm dostlara sağlık sıhhat versin
slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
|
|