Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
okuryazar Demirbaş Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 7:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Sedatcığım,
Büyük geçmiş olsun. Allah'ım seni korumuş ailene ve bizlere bağışlamış. Bizim işimiz böyle işte. Bir salise. Aslında bunu sadece motosikletçilere göre düşünmemek lazım. İnsanın işi bir salise. Ya buradasın, ya da orada. Senin bu kazayı genele göre çok ucuz atlatmana sevindim. Şimdi Allah'tan bir an önce iyileşmeni, gerek işinde gerek sosyal hayatında eski aktivitene kavuşmanı diliyorum.
ENDUROCU53 demiş ki: |
Kazadan zarar gördümü beynim bunuda test etmiş olduk . pek zarar yok hamdolsun. |
Önemli bir nokta: Beyninin kazadan zarar görmediğini test etmişsin. Tamam. Ama ben de manilerini iyice okudum ve gördüm ki:
Kardeşim o büyük ve sevgi dolu yüreğin de zarar görmemiş. Gözün, gözümüz aydın olsun.
Çayelinden fahrettin hocam da benden birgün sonra artvinde karşıdan gelen aracın hatalı sollama yapması ile yoldan cıkıp gevşek zeminde savruldu ve sol omuzu kırıldı |
Fahrettin kardeşimize ben de acil şifalar diliyor selamlarımı sunuyorum.
Çok teşekkürler, sevgiler.  _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 9:01 am Mesaj konusu: |
|
|
eskiya09 demiş ki: |
Sedat büyük gecmis olsun arkadasim.Acil sifalar dilerim.Allah seni önce ailene sonrada bizlere bagislamis.
Karadenizin senin gibi degerlere ihtiyaci var,yapma birdaha böyle saka.
Yaziyi görünce emin ol sasirdim,Fahrettin hocamada ayrica acil sifalar dilereim buradan.
RIZE,nin degerli Sedat abisine hürmetler ve tekrar acil sifalar, |
nuri abim tşk ederim .senin ovit macerandan sonra arkaya motorla dönmemiştim.zirveyi aşarken acaba nuri abi nerde kalmıştı diye içimden geçirdim .insanın başına birşey gelecekse bazan onun önüne geçilmiyor .
bu sitede yüreği ile üzüntüsünü benimle paylaşan henüz yüzyüze tanışamadığım saygın insanlarla birebir tanışamadan ,sevgi ve saygıyı paylaşamadan bir kırık 6 dikişle hedefe ulaşma azminden vazgecilmez. her motorcunun başına gelebilecek bir olay .
ben aciz sedat kardeşiniz hepinizi yürekten seviyor slm ve saygılar gönderiyorum.
slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 9:09 am Mesaj konusu: |
|
|
okuryazar demiş ki: |
Sedatcığım,
Büyük geçmiş olsun. Allah'ım seni korumuş ailene ve bizlere bağışlamış. Bizim işimiz böyle işte. Bir salise. Aslında bunu sadece motosikletçilere göre düşünmemek lazım. İnsanın işi bir salise. Ya buradasın, ya da orada. Senin bu kazayı genele göre çok ucuz atlatmana sevindim. Şimdi Allah'tan bir an önce iyileşmeni, gerek işinde gerek sosyal hayatında eski aktivitene kavuşmanı diliyorum.
Kazadan zarar gördümü beynim bunuda test etmiş olduk . pek zarar yok hamdolsun. |
Önemli bir nokta: Beyninin kazadan zarar görmediğini test etmişsin. Tamam. Ama ben de manilerini iyice okudum ve gördüm ki:
Kardeşim o büyük ve sevgi dolu yüreğin de zarar görmemiş. Gözün, gözümüz aydın olsun.
Çayelinden fahrettin hocam da benden birgün sonra artvinde karşıdan gelen aracın hatalı sollama yapması ile yoldan cıkıp gevşek zeminde savruldu ve sol omuzu kırıldı |
Fahrettin kardeşimize ben de acil şifalar diliyor selamlarımı sunuyorum.
Çok teşekkürler, sevgiler.  |
teşekkürler şinasi abi iyiki varsınız ,ve iyiki bir sebeple içimdeki motor aşkımı 40 sene bekletip yanardağ misali faaliyete geçirdim.
yoksa bu güzide insanlarla nasıl tanışırdım .
sizleri seviyor allaha emanet ediyorum
tüm dostlara slm ve saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Gurzan demiş ki: |
Sedat ve Fahretti abilerime acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun. Amin. |
allah razı olsun teşekkür ederim .Herşey gönlünce olsun
slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Carsambali demiş ki: |
Verilmiş sadakası varmış gerçekten. Yoksa daha beteri de olabilirdi. Allah bir yerden sebep verip iyilikleri bu gibi durumlarda karşımıza çıkarıyor. Daha fazla iyilik ve daha olumlu düşüncelerle yola çıkmak gerek. Allah korusun hepimizi kazalardan belalardan inşallah. |
tşk ler dostum dileklerine katılıyorum .keşke demeyeceğimiz tek şey yapılan iyilik ve hayır işleridir.
herşey gönlünce olsun
slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|