Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Ekm 31, 2008 10:49 pm Mesaj konusu:
Sedat abi geçmiş olsun allah beterinden cümlemizi korusun sezonu böyle kapatman hepimizi çok üzdü.Başlıgı okuyunca yine senin espirilerinle karşılaşacağımı sanmıştım ciddi bir olay hiç aklımdan geçmemişti allah sağlık versin bu acı son olsun.Azkalsun unutidum ofli hocaya sordum senun habu haluni sedegan az olmiş tekrari gerekiy dedi onun yalancısıym. _________________ herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez...
bozan_69@hotmail.com
Tarih: Cum Ekm 31, 2008 10:59 pm Mesaj konusu:
Verilmiş sadakası varmış gerçekten. Yoksa daha beteri de olabilirdi. Allah bir yerden sebep verip iyilikleri bu gibi durumlarda karşımıza çıkarıyor. Daha fazla iyilik ve daha olumlu düşüncelerle yola çıkmak gerek. Allah korusun hepimizi kazalardan belalardan inşallah. _________________ Kawasaki ER-5
55 ER 196
Her sabah Samsun - Her akşam Atakum
yenidunya55@hotmail.com
Sedat büyük gecmis olsun arkadasim.Acil sifalar dilerim.Allah seni önce ailene sonrada bizlere bagislamis.
Karadenizin senin gibi degerlere ihtiyaci var,yapma birdaha böyle saka.
Yaziyi görünce emin ol sasirdim,Fahrettin hocamada ayrica acil sifalar dilereim buradan.
RIZE,nin degerli Sedat abisine hürmetler ve tekrar acil sifalar,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız