|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Euro2008 ve motorsiklet

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Euro2008 ve motorsiklet
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stone
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Çrş Hzr 18, 2008 12:16 pm    Mesaj konusu: Euro2008 ve motorsiklet Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar,
Türkiyenin ilk 3 maçını tirübünde izleme şansına sahip olanlardan biriyim. İsviçre'de 10 gün kaldım ve son Çek zaferinden sonra da döndüm.
Çok foto çekemedim, lakin çektiklerimden en azından motorsiklet ile ilgili olanlarını ve izlenimlerimi paylaşmak istedim.

Maçları stadlarda izleyemeyen ve her maç için bileti olmayanlar için ülkenin çeşitli bölgelerinde FanZone adlı dev eğlence ve seyir alanları kurmuşlar. Dev ekrenlar, sahne, tribün ve yeme içme imkanlarının sağlandığı yerler. Ses sistemi harika. Binlerce insan bir arada ve coşku had safhada.

Öncelikle, orada motorsiklete binmek keyif. Şehrin her yerinde motorsiklet yada bisikletler için ayrılmış park yerleri var. Düzenli park için park alanı, birer motorsikletin gireceği şekilde de çizilerek ayrılmış. Motorsikletler, arabaların park yerine, arabalar da motorsikletlerin park yerine giremiyor.

Aşağıda gördüğünüz fotolar, açık motor pazarından değil!!!

İsviçre'de insanların işlerine motorsikletleri ile gitmeleri çok doğal bir durum. Çoğunlukla scuter tarzı motor kullanmalarına rağmen, büyük motorsikletin sayısı da az değil. Gayet şık hanımlar ve beyler, şık kıyafetleri ve takım elbiseleri üzerine kasklarını geçirip motorsiklete biniyor. Tabi ki söylemeden edemeyeceğim, cadde ve sokakları bizimki gibi değil. Değil ki çamur, toz bile yok.

Scuter, race ve chopper tarzı motorsikletler için cennet. Enduro için şehir dışına çıkıp çamur ve bozuk zemin aramanız gerekir. Biz araba kiraladık ve 10 gün boyunca 2.000km den fazla yol yaptık. Pek çok kez yağmura yakalandık. Arabayı teslim ederken aldığımız gibi tertemizdi.

Çok kısa olarak maçlar ve ortamdan da bahsetmek isterim. Her yer kırmızı beyazdı. Avrupanın her yerinden ve Türkiyeden Türkler akın akın maçlara geldi. Televizyonlarda duymuşsunuzdur, stadlar "burası Türkiye, burdan çıkış yok" diye inliyordu. Maç öncesi ve sonrasında cadde ve sokaklar, arabalar, her yer Türk Bayrağı ve Türklerle kırmızı renkteydi. Heyecan ve gurur aynı anda yaşanıyordu.
İşlerimden dolayı Hırvat maçına gidemediğim için çok üzülüyorum.

Milli takımımıza başarılar dilerim. Top yuvarlak denir ya, Final oynamak dileğiyle.
Saygılarımla
Mehmet
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
wolfmann08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Çrş Hzr 18, 2008 12:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Paylaşımından ötürü teşekkürler mehmet statlardan foto yayınlasıydın keşke Very Happy
www.artvinmotosikletkulubu.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stone
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Çrş Hzr 18, 2008 2:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

wofmann08,
Stadlarda maçların heyecanı ve atmosferinden dolayı foto çekmek aklıma bile gelmedi. Fotoları şehir gezilerinde çekebildim. Buna rağmen Her 3 maçta da istiklal marşı söylendiği anlar başta olmak üzere pekçok video çektim. Maalesef videoları buraya koyamıyorum.
wolfmann08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Prş Hzr 19, 2008 7:15 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Canın saolsun vıdeolarıda Artvine geldığınde getirirsin burada seyrederiz Very Happy
www.artvinmotosikletkulubu.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stone
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Prş Hzr 19, 2008 8:52 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

wofmann08,
seni Allah konuşturdu desem!!
Gerçekten Artvin'e gelmeyi çok istiyorum. Ben Bursa doğumluyum. Babam ve dedem de Bursa doğumlu. Lakin kökümüzün, Artvin, Yusufeli, Barka köyü olduğunu biliyorum. Aynı zamanda buraların çok güzel yerler olduğunu da. Kök olarak, Gürcüyüz. Eskiler, Bursa'ya göç etmişler.
Oraları çok merak ediyor ve yıllardır gitmeyi istiyorum. Barka köyü şenlikleri yapılıyormuş. En kısa sürede gelmeyi ve görmeyi istiyorum. Kısmetse görüşürüz.
Saygılar
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar