Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 1049 Nerden: kerasus OFFLINE
Tarih: Prş Şub 07, 2008 12:20 am Mesaj konusu:
transalp demiş ki:
Güzel bir geziyi kaçırıdm ama pc başına oturamayacak kadar hastaydım dostlar hala da düzelemedim ona yanarım.. sanırım bir çok arkadaşında yazdığı gibi salgının içine biz motorcularda düştük..
Sağlıklı günlerde güzel gezilerde sizlele olmak temennisiyle sevgiler.
geçmiş olsun.... hehehehe _________________
**VArEdErOTeAm**
çok buyuk geçmiş olsun gerçekten cana gelmesin mala gelsin motor sorun diil bişekilde yola konur yenisi alınır ama canın bi telafisi yok çok üzülüyorum bu motor kazalarına çok zaten taksiciler hep böle sıkıştırıolar adamı
Tarih: Prş Şub 07, 2008 8:47 pm Mesaj konusu:
Fotoğraflar çok güzel Cenker. Geçmiş olsun griffin, gerçekten ucuz atlatmışsın. O süratle daha kötüsü de olabilirdi. Allah korumuş seni. Cenkerin yazdıklarını da ilgiyle okudum. Bunlardan kendimize ders çıkarmalıyız. Dikkatin ve giyimin önemi çok büyük.
Bu arada fotoğtaflarla sonbahar ve kış mevsimini iliklerimize kadar hissettirdiniz.
Teşekkürler.. _________________ ENDUROCU isen FARKLISIN....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız