Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Oca 28, 2008 1:14 pm Mesaj konusu:
Cenk,ellerine sağlık,video klip ve fotoğraflar süper.
Arkadaşlar,orada gördüğünüz çay cok özeldi,suyu saf kaynak suyu,şelaleden aldık,çayıda sınırda Bulgarlardan aldık,mangal ateşide olunca içmeye doyamadık _________________ Taner Bulut
Transalp 2006
34TB5501
tanerbulut_of@hotmail.com
Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy OFFLINE
Tarih: Pts Oca 28, 2008 6:06 pm Mesaj konusu:
Güzel olmuştur mutlaka , keşke bende orada olabilseydim , motora binmeyi zaten çok özlemişim , birde bu gezi işi yaktınız beni valla ama acısını çıkarırım ben bunun , 6 hafta sonra benim hayvan tüm bakımları ve küçük ilaveleride yapılmış vaziyette çıkar yola , 2 günlük sağlam bir gezi yapar uzun uzun da yazar alırım intikamımı _________________ www.gezginmotorcu.com
Arkadaşlar Fatih ormanından sonra kayboldunuz. Kıyıköy gibi kıyı yerlerden çıktınız imrendirerek...Çaylar sucuklar falan afiyet olsun... _________________ Boş kafa şeytanın çalışma odasıdır...
0Rh+
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız