|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Samsun' dan , Bir Sonbahar Buluşması..

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Samsun' dan , Bir Sonbahar Buluşması..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Tornado
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Sal Ekm 23, 2007 7:28 pm    Mesaj konusu: Samsun' dan , Bir Sonbahar Buluşması.. Alıntıyla Cevap Ver

Değerli Arkadaşlar, Samsun ‘ lu Endurocular hep birlikte güzel bir Sonbahar buluşması yaptık.Bir güne bir çok şeyi sığdırdık.Son baharın güzelliğini kış bastırmadan yaşadık.

Okuryazar ( Şinasi Abi ) ile hiç plansız başlayan güne ve geziye katılan diğer arkadaşlar ile şenlendik , harika bir sonbahar buluşması ve kaynaşması oldu.

21/10/2007 Günlerden Pazar , hava temiz ve güneşli.Canım güzel bir Pazar pidesi çekti. Hemen Okuryazar ( Şinasi Abi ) yi davet ettim ve pideleri ailemiz ile birlikte afiyetle götürdük.Sofrada çaylarımızı yudumlarken hemen arkadaşlarımıza “ Çık Dışarıya Oynayalım “ mesajları yolladık.

Sonbahar Pazar buluşması ve kaynaşmasına katılan arkadaşlarımız ,

Okuryazar ( Şinasi abi )
Halit Koç
Tordano ( Ercan )
CemTopaç
Oğuzhan
Ömer Abanoz
Murat
Pehlivan Ali
Cooper ( Levent )
Kandofatih ( Fatih )

Gezi esnasında aldığımız kötü bir haber keyfimizi fena halde kaçırdı.Aynı gün 12 Mehmetçik kardeşlerimizin şehit olduğu haberini aldık ve inanılmaz derecede kederlendik.Milletimizin başı sağolsun.Şehitlerimize Allah ‘ dan rahmet ve ailelerine sabır dilerim.

İlk etapta , Okuryazar ( Şinasi Abi ) , Tornado ( Ercan ) , CemTopaç ve Yeğeni Oğuzhan ile buluştuk.

Bilindiği gibi bu gün Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik ve oyumuzu kullandık.
Oracıkta , çocukları çok seven Okuryazar kendine arkadaş edindi ve bu anı fotoladık.

Canımız zirvede biyerlere çıkmak ve kuşbakışı temiz havayı koklamak istedi.Samsun/Atakent dağlara rotamızı çevirdik.Uğruna şehitler verdiğimiz bu vatan topraklarımızı kuşbakışı seyrettik.Ne Mutlu Türk’ üm Diyene...Bu vatan hepimizin ele ele verelim Vatanımıza , bayrağımıza ve tüm değerlerimize sahip çıkalım.

Ömer Abanoz ve Murat ile buluştuk , çok mutlu olduk.

Duyduk duymadık demeyin Okuryazar ( Şinasi Abi ) yi race ci yaptık.Endurocular siz avucunuzu yalayın bakim artık Şinasi abi race ci oldu.....işte kanıtı...

Sonunda zirvedeyiz.Manzara harika bütün deniz ve sahile hakim.Sonbaharın ayrı bir tadı var, hepsi çok nefis ancak hava biraz puslandı.

Oğuzhan...Yeni motorun çok yakışmış hayırlı olsun.

Okuryazar ( Şinasi Abi )

Zirveden ayrılıyoruz.Samsun / Dereköy ‘ e ve sıkı güreşçimiz pehlivanımız Ali kardeşimizin mekanına rotamızı çevirdik.

Hani plan yapsak bu kadar olmaz.Tüm dostlar arkadaşlar hep birlikteyiz.Sevgili Halit Koç abimiz nöbetini bitirip geldi , Fatih , Levent , Ali ve dereköy ‘den arkadaşlar ile muhabbet sohbet süper bir kaynaşma oldu.

Yakışıklı KandoFatih ( Fatih ) Kardeşimiz çoştu efsane motor DT125 yine konuşturdu.

Sahnede , çılgın ve yürekli Kardeşimiz Cooper ( levent )

Durmak yok hep birlikte, Ömer Abanoz ‘ un bahsettiği Samsun / Ondokuzmayıs Sahiline rotamızı çevirdik.

Sinasi Abi burda harikasın..( bu resmi motorum ile giderken ve geriye bakmadan çekebilmişim )

Cem Topaç ve Oğuzhan

Halit abinin keyfi yerinde.Özlemişiz be abiciğim seni.

KandoFatih ( Fatih )

Cooper ( Levent )

Enduro ve kros için mükemmel bir mekan...Sanki dakarda gibiyiz ucu belirsiz ova bataklık..hopla zıpla , yuvarlan süper bir mekan..gerçekten sevgili Ömer ‘ in methettiği kadar varmış.

Levent ve Fatih iki çılgın dayanamadılar.Yakalayabildiğim birkaç fotoları sunuyorum.

Kim bunlar..? Burda ne yapıyorlar ?

Cem Topaç

Tornado ( Ercan )

Çok yorulduk...Pazar pidesi , Oyverme , Atakent Zirve , Dereköy , Engiz Sahilleri derken bir güne çok şey sığdırdık ve acıktık.Engiz de sütlacı meşhur bir lokantada akşam yemeğini hep birlikte yedikten ve güzel sohbetin ardından evlerimize dağıldık.

Bu güzel sonbahar buluşması ve kaynaşmasında şahsen ben çok mutlu olduğum için sizlerle paylaşmak istedim.Zevkle bu gezi raporunu sundum..Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
Kaan
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Sal Ekm 23, 2007 8:00 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hepinizi çok özledim bee.
Resimlere bakarken bende sizinle gezmiş gibi oldum. Ama ben size seneye soracam.

Levent ( Cooper) aferin kask takmaya başlamışsın

950 Adventure
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
harduro
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Sal Ekm 23, 2007 8:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Süper bir buluşma olmuş.

Dostları birarada görmek ne güzel..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
king_of_the_bus
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

MesajTarih: Sal Ekm 23, 2007 8:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok güzelmiş ya.Keşke bi motorum olsada bende orda olsam.Oguzhan anlatmıştı ama bu kadar güzel bi buluşma olduğunu düşünmemiştim.Gerçekten çok güzelmiş.En kısa zamanda bi motor alıp aranıza katılmak isterim.Kazasız belasız nice böyle güzel buluşmalar dileğiyle..............
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cemt55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Ekm 23, 2007 9:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ercan, paylaşımın için teşekkürler. Sayende bu güzel organizasyonla çok güzel bir hafta sonu geçirdik. Özlediğim siz dostlarımı görme fırsatı olduğu gibi, dünya iyisi kardeşlerimiz Muşta ve Engizli Ali,Levent ve Fatih'i de ne zamandır görmeyi istiyordum. Adamların güler yüzleri ve neşeleri dünyaya bedel. Yeni endurocu yeğenim Oğuzhan için de kendi motoruyla ilk gezi tecrübesi oldu. Herşey için tekrar teşekkürler. Sevgi ve saygılar.
Not: engiz'deki meşhur sütlacı herkese tavsiye ederim süpper. Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar