| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
antakin Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 22, 2007 2:15 am Mesaj konusu: lütfen yardım edin bana enduro konusunda |
|
|
| arkadaşlar yakın tarihte motor alcağım ,fakat kararsız kalmış durumdayım çünkü 2 motoruda tanımıyorum .Honda transalp 2005 model full koruma çantalar dahil dieride bmw f650 gs 2001 ve 2004 modelleri var 2001 modeli 9.500 ytl ,2004 model ise 12.000 ytl buarada transalp 12.500 ytl lütfen kullanmış olan arkadaşlar bana yorumlarını iletirse çok memnun olurum bmw de beni tek çeken abs elcik ısıtma az da olsa tipi yorumlarınızı bekliyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
faris Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 22, 2007 7:56 am Mesaj konusu: |
|
|
TA yı herkonuda tek geçerim.Konfor,kullanım,yedek parça ,performans,motorunun çalışma sesi (tipik honda sesi)kadife eldiven gibi motor.Sana tavsiyem iki motoruda test etme imkanın varsa kullanıp kendi kararını vermen eğer iyi bir kulağın varsa iki makinayıda çalışırken dinle, motorların çalışma sesleri sana heeeerşeyi söyler,şimdiden kolay gelsin.  _________________ HP 2-HomePremıum. |
|
| Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Çrş Ağu 22, 2007 2:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tabii ki Transalp alıp çift silidirin rahatlık ve konforunu yaşayacaksın.  _________________ TENERE 660
 |
|
| Başa dön |
|
 |
nibiru Değerli Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 22, 2007 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Çift silindir olunca tek silindire göre daha çok yakmıyor mu? İşin bir de yakıt tüketimi yanı var bence.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cenker Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 22, 2007 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
faris ve vetmemo nun görüşlerine aynen katılıyorum. Evet karbirötörlü olduğu için F650GS ten biraz daha fazla benzin yaktığı doğrudur, fakat bu size uzun yolda konfor olarak geri dönecektir.
Her türlü hava ve yol şartında kullanıyorum, birgün olsun beni üzecek birşey yapmadı. Atım olsa ancak o kadar severim. Hatta geçenlerde 1150 GS almak için satılığa çıkarttım, garajın kapısını açtığımda bana öyle bir bakışı vardıki ; içim parçalandı, satmaktan vazgeçtim ve ödüllendirdim onu, hemen gidip bir çift yeni lastik aldım ona. Yani diyeceğim bu motorun ruhu var.  _________________ M. Cenk Ertükel
A Rh (-)
0532 745 03 47
R1150 GS 2001-Gümüş At
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|