|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - lütfen yardım edin bana enduro konusunda

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

lütfen yardım edin bana enduro konusunda
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
antakin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 22, 2007 2:15 am    Mesaj konusu: lütfen yardım edin bana enduro konusunda Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar yakın tarihte motor alcağım ,fakat kararsız kalmış durumdayım çünkü 2 motoruda tanımıyorum .Honda transalp 2005 model full koruma çantalar dahil dieride bmw f650 gs 2001 ve 2004 modelleri var 2001 modeli 9.500 ytl ,2004 model ise 12.000 ytl buarada transalp 12.500 ytl lütfen kullanmış olan arkadaşlar bana yorumlarını iletirse çok memnun olurum bmw de beni tek çeken abs elcik ısıtma az da olsa tipi yorumlarınızı bekliyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
faris
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 22, 2007 7:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TA yı herkonuda tek geçerim.Konfor,kullanım,yedek parça ,performans,motorunun çalışma sesi Smile (tipik honda sesi)kadife eldiven gibi motor.Sana tavsiyem iki motoruda test etme imkanın varsa kullanıp kendi kararını vermen eğer iyi bir kulağın varsa iki makinayıda çalışırken dinle, motorların çalışma sesleri sana heeeerşeyi söyler,şimdiden kolay gelsin. Very Happy
vetmemo
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 22, 2007 2:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tabii ki Transalp alıp çift silidirin rahatlık ve konforunu yaşayacaksın. Very Happy

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nibiru
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 22, 2007 4:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çift silindir olunca tek silindire göre daha çok yakmıyor mu? İşin bir de yakıt tüketimi yanı var bence..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cenker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Ağu 22, 2007 5:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

faris ve vetmemo nun görüşlerine aynen katılıyorum. Evet karbirötörlü olduğu için F650GS ten biraz daha fazla benzin yaktığı doğrudur, fakat bu size uzun yolda konfor olarak geri dönecektir.
Her türlü hava ve yol şartında kullanıyorum, birgün olsun beni üzecek birşey yapmadı. Atım olsa ancak o kadar severim. Hatta geçenlerde 1150 GS almak için satılığa çıkarttım, garajın kapısını açtığımda bana öyle bir bakışı vardıki ; içim parçalandı, satmaktan vazgeçtim ve ödüllendirdim onu, hemen gidip bir çift yeni lastik aldım ona. Yani diyeceğim bu motorun ruhu var. Very Happy
R1150 GS 2001-Gümüş At
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar