| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 9:24 am Mesaj konusu: Mıcır bukez beni vurdu..... |
|
|
Merhaba arkadaşlar;
Artık ülkemiz klasiği olmuş, karayollarının azraile armağanı Mıcır, 9 Temmuz 2007 sabahı beni de aniden vurdu...
Haftasonu için gittiğim Dikili den pztesi sabahı işe dönerken Bergama- Soma arasındaki daha 3 ay önce açılmış oto yola dökülmüş mıcıra girdim. sonra 7-8 takla atarak yol kenarındaki içi su ve foseptik dolu tahliye kanalına uçtum.
Neyse ki motorla değildim ve yanımda eşim ile karnındaki 4 ay sonra dünyaya gelecek bebeğimiz Ege yoktu.
Arkadaşlar fazla bişey söylemek istemiyorum ama ülkemizde insan hayatı gerçekten çok ucuz. Günü savuşturmalık, baştan savma işler ve daha sonra o işleri düzeltmek için bulunan saçmasapan çözümler yüzünden insanlarımız daha nekadar üzülecek??.
Herkese mıcırsız günler .. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
Kawasaki KLR 650
En son suzeko tarafından Prş Ağu 02, 2007 2:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
matafix Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
| suzeko büyük geçmiş olsun allah korumuş sadece malesef diyorum o araçtan sağ çıkmakta büyük şans |
|
| Başa dön |
|
 |
cemt55 Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 9:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Büyük geçmiş olsun. Allah korumuş.
Selamlar. _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
| Başa dön |
|
 |
SUNRISE Katılımcı Üye

Kayıt: Jul 21, 2007 Mesajlar: 36 Nerden: Beşiktaş/istanbulllllllllllllll
|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 9:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Çokkkkkk geçmişolsun arkadaşım Allah korumuş iyi şansın yaver gitmiş diyelim benim de en korktuğum yol bu mıcırlı yol. Biraz olayın başlama ve gelişmesini anlatır mısın? |
|
| Başa dön |
|
 |
dayco Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
| gecmiş olsun kardeş,malesef burası türkiye demekten başka care yok. insan hayatı bu kadar ucuz. birkeresinde antalya beldibi tüneli cıkışına dökmüşler mıcırı.doğal olarak tünel içi belli bir hızla gidiyorsun çıkışta mıcır karşılıyor seni allahtan fren falan yapmadan küçük bir yalpayla yırtttım. sağlık olsun ne diyelim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|