Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
erdem22 Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
süper bir gezi olmuş. fotoları görünce üşengeçlik edip gelmediğime piman oldum. son gezilebilir günleri iyi değerlendirmek lazım.sevgiler. _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
kingOfTheExtrem Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gezi güzel motor güzel ama ben meydandaki nortrop NF5A model uçaga bittim. Motorun tükendigi nokta ses üstü ( 1198 km/h den daha hızlı ) uçuş. Türk yıldızlarının kullandıgı uçaktandır. |
|
Başa dön |
|
 |
jason_anderson Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş yıllarda çok sık gidip geldiğim bir yoldu. Geçen yaz yine İğneada'ya giderken yollardaki mıcırlar, çukurlar ve herzamanki insan görünümlü öküzlerden dolayı epey bir tırstım. Şimdi Yalıköy ya da Kıyıköy yapıp dönüyorum. Saydığın o kuzeydeki güzel orman yolları şimdi ne durumda, gelebilir miyiz artık? |
|
Başa dön |
|
 |
SERDARAYDIN Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok Teşekkürler Alk 22..
Orta öğretimimi Kırklareli nde okumuş. ama yaklaşık 25 yıldır bir daha oraları görememiş Antalya dan oturan bir Vize / Kırklereli li için çok iyi oldu..
Ama ne yazıkki şehir merkezini filan hiç tanıyamadım.. Herşey çok değişmiş..
Umudum bu yaz başında motorla trakya yı iyice dolaşarak oradaki hatıralarımı canlandıracağım..
Sağolasın tekrar..
Selamlar..
Serdar..
www.serdaraydin.com |
|
Başa dön |
|
 |
alk22 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
dayco, kapadokya, ___cnr, sadbuttrue, kingOfTheExtrem, Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
erdem22, daha çook gidecez sevgli Erdem daha bir şey görmedin ki Trakya da.
jason_anderson, Orman yollarının "ana yollarından" bahsediyorsunuz,şimdilerde çukur ve mıcır bakımından daha iyileryada enduroda bana öyle geliyor,Benim bahsettiğim orman yolları daha ziyade bozuk olan köyler arası stablize benzeri orman içi yollar,oralarda pek
Alıntı: |
insan görünümlü öküzlerden
|
göremiyoruz ki,saatlerce sadece gidersek belki 1-2 çobana denk geliyoruz Ben de bu ıssızlığı seviyorum ya.
Selamlar... _________________ ALKAN
SuZuKi V STRoM... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|