Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
vetmemo Demirbaş Üye
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Çrş Tem 26, 2006 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Anlatımın objektif olduğu için teşekkürler.KLR güzel bir makinadır.Gökşinin dediği gibi A kasalar harika.Ama Turkiye de yok. _________________ TENERE 660
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
necropsy Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 26, 2006 12:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tarafsız yorumların için teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
ugurcan77 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 26, 2006 3:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Birkaç şey daha eklemek istiyorum,KLR650 nin mevcut 3 tipi var A(Amerikan) B(Tengai)-C(Avrupa) ülkemizde C modeli satışa sunuldu genelde,bir ara 90 lı yıllarda A kasadan gelmiş,ama artık ne C ne de A kasası geliyor maalesef,.şu emisyon zımbırtısı yüzünden.
C kasanın A dan ne farkı var sorusunun cevabı aşağıdaki linkte var,sizin için dilimin donduğu kadar cevirdim(Çok uğraşmadım ,saygısızlık kabul etmeyin).Benim favorim bu arada Tengai modeli,Afrikan Twin gibi görünüyor maşallah.
İşte C nin diğer kasalardan farkları:
• Better front brakes: Twin-pot caliper. –Daha iyi frenleri var,çift pot kaliper
• Needs better brakes because it has a dry weight of 370 lbs (vs. 337 lbs for the A model) –Biraz daha ağır, frenleri iyileştirilmeli.
• Different rear subframe. Has the mounting for the rear brake master cylinder welded to the subframe. Not a bolt on aluminium part like the US version. Most other stuff is the same. –Anladım ama açamadım,
• Better front forks, 41mm with pretty stiff springs.-Ondeki çatal daha iyi,41mm,A modelin kaç bakmak gerek.
• Smaller gas tank (14litre). –Burası açık,en sıkıcı yeri bence,
• Different styling (gas tank, light, saddle and whole rear), looks sleeker. –On taraf tamamen farklı arkadaşlar,ruzgarlık var,deponun şekli biraz farklı,ha birde devir göstergesi var ,A için bunlar tabi.
• Rear tire made from butter. Good grip, but spent after 300km. –Arka teker tereyağından yapılmış.
• No tach. –Yanlarda kedi gözü yok ,A da var hemde kocaman.
• No temp gauge, only a warning light. –C de derece yok,sadece hareket olunca uyarı ışığı yanıyor,ha bu ışık birde boşta yanar.
• The speedo shows correct speed! –C nin hız göstergesi dogru çalışıyor,A yı bilemem
• The luggage rack will only hold 3kg. The factory says... –Topcase yeri 3 kg tartar,yalan ben 8 kg falan koydum ,bişi olmadı,
• Better engine guard. Welded steel pipe and plate construction.-Motor koruma demir daha saglammış.
• Steel rims. –çelik cant telleri,A nın neden bilemiyorum,
• Wierd emission control system where the idle mixture is controlled by engine heat! [Could this be a carb anti-icing system?] –Wierd emisyon kontrolu rolantideki karışımda bulunan,motor sıcaklığı tarafından kontrol ediliyormuş,hiç bişi anlamadım.
İşte arkadaşlar farklar bunlar yani ,motor aynıdır , gerisi şekil bence.Ne diyim KLR650 si olanlar ne mutlu,kronik hiçbir sorun olmayan motor yani.(O kadar reklam yaptım artık Z -moto bana bişi verir artik )
Kaynak:http://www.bigcee.com/faq/cmodel.html
Bu arada gökşin hocam,izlenim olayı olur elbet ayıp ettin,Samsun da göreşelim _________________ Uğurcan
XL200 Honda (Cok gecmis)
KLR650 C (Gecmis)
2014.5 KLR650 siyah(Now)
Yamaha Super Tenere (Future)
ugurcan77 at gmail |
|
Başa dön |
|
|
TOL Kıdemli Üye
Kayıt: Jul 14, 2004 Mesajlar: 600 Nerden: İstanbul/Ataşehir
|
Tarih: Çrş Tem 26, 2006 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu tengai KLE 500 gibi bir şey ya... _________________ Tolga------------------------------------------- |
|
Başa dön |
|
|
frost Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
yav bizim klr650 lere bu tengainin grenajından takılmazmı acaba çok iyi duruyor
bide şu touring seleyi nerden bulabiliriz.basurum azıyor uzun yolda _________________ beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|