Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş Mar 23, 2006 1:03 am Mesaj konusu: Hem okudum hemde yazdım Falcon'da karar kıldım.
Sevgili Arkadaşlar. Motorumu yeniledim ve tabiiki ilk olarak sizlerle paylaşmam gerekirdi. Ben de öyle yapıyorum.
Biliyorsunuz bende Honda XL200 vardı. Harika bir başlangıç motoru ve çoğu amaca yetebilecek düzeyde bir kros motoru..Çok da cici bir motordur. Çok severek kullanıyordum. Ama belki biraz büyütmem iyi olur düşüncesi oluştu tabii herkes gibi bende de. Meşhur ekibimizin (Üç Silahşorler) üyesi sevgili arkadaşım Halit Koç (halitkoc) gezilerimizden birisinde bu sene için motorunu değiştireceğini söyleyince dikkatimi çeken motorlardan biri olan Falcon'unu bir miktar kullanmış,çok beğenmiş ve ona "Bu motoru ben alacağım motoruma iyi bak" demiştim. O da tamam demişti. Gün geldi. Halit yeni motorunu sipariş etti ve tabiiki motorunu ilk olarak bana teklif etti. Daha sonra aramızda geçen konuşmalar ve fikir alışverişleri sonunda motorunu bana makul; hatta makulden de öte ucuz bir fiata verdi. Bu vesile ile kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
Pazar günü teslim aldığım motoru bugün kullanmaya çıktığımda hoş bir buluşma oldu Halit'le karşılaştık ve acar muhabirler bizi sanki alışveriş anlaşması esnasında yakaladılar.
E Halit'le bir de motorun önünde hatıra fotografı iyi giderdi değil mi.
Orada beraber bulunduğumuz Volkan'lada (devilcerkez) bir fotograf çektirdik.
Volkan'ı bir de motorda görüntüledik.
Allah hepinize gönlünüze göre motorlar versin. Halitciğim teşekkürler.Herkese sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS
Ben de teşekkür ediyor, mutluluğunu yürekten paylaşıyorum. Ekibimizin (üç silahşörler) daha iyi donanımla daha çok gezileri paylaşacağımız fikri beni şimdiden heyecanlandırıyor. Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanmanı diliyorum. _________________ Honda TransAlp
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız