Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TOL Kıdemli Üye
Kayıt: Jul 14, 2004 Mesajlar: 600 Nerden: İstanbul/Ataşehir
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
NTT demiş ki: |
bu arada TOLvalla şu plaka meselesi hiç net değil ,bazıları alırsın diyor bazıları almasın diyor bende anlamadım
|
abi benim yazdığım honda genel merkezin cevabı ama tescil sırasında işini hallebilirsen oda senin bileceğin iş ruhsat alınmayan ATV'lere ruhsat alan muamelecide var aslında _________________ Tolga------------------------------------------- |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
NTT Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
TOL demiş ki: |
bu arada TOLvalla şu plaka meselesi hiç net değil ,bazıları alırsın diyor bazıları almasın diyor bende anlamadım
|
abi benim yazdığım honda genel merkezin cevabı ama tescil sırasında işini hallebilirsen oda senin bileceğin iş ruhsat alınmayan ATV'lere ruhsat alan muamelecide var aslında |
mesela geçenlerde KAAN dostumla öylesine sohbet esnasında konu açıldı oda Hondayı aradı var dediler! neyse anlaşılan sağlam kazığa bağlamak lazım atlamadan evvel _________________ www.borusanboru.com |
|
Başa dön |
|
|
NTT Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 11:52 am Mesaj konusu: |
|
|
tabi bundan hariç daha çok teknik bilgi veya izlenimler benim için önemli !
mesela 46 lık ön çatalın cartridge sistemi ile donatılması ve arkada bir showa nın olması müthiş ,ayrıca esneme aralıkları 285 mm( ön), 308 mm ( arka) kağıt üstünde bir spor endurou standartlarına uygun ama diyorum ya kulanmadığım için bir yorum yapamam sadece kağıt üstünde,dolaysıyla buna yönelik yorumlar alabilirsem sevinirim _________________ www.borusanboru.com |
|
Başa dön |
|
|
GunduzHakan Tecrübeli Üye
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 189 Nerden: İstanbul / Ataşehir
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
tabi bundan hariç daha çok teknik bilgi veya izlenimler benim için önemli !
mesela 46 lık ön çatalın cartridge sistemi ile donatılması ve arkada bir showa nın olması müthiş ,ayrıca esneme aralıkları 285 mm( ön), 308 mm ( arka) kağıt üstünde bir spor endurou standartlarına uygun ama diyorum ya kulanmadığım için bir yorum yapamam sadece kağıt üstünde,dolaysıyla buna yönelik yorumlar alabilirsem sevinirim |
NTT, Bikere 640ADV den sonra seni XR falan kesmez. XR650 tamam iyi hoş motor da KTM den sonra alınıpda binilecek kadar mühim bir motor değil bence. Bi kere şase süspansiyon sistemleri tarih öncesinden kalma, alçak gidon yüksek oturum konumu hard enduro ergonomisine yakışmıyor, frenler zayıf vs. vs. Motor gücüne bilmemnesine asla bir diyeceğim yok. e zaten güçlü motor istiyorsan git 950ADV al o zaman.
46 lık ön çatal var demişsin XR da, 640 larda da 48lik WP ler var biliyorsun. Hemde full adjustment imkanı sunuyor.. Arka shock desen o da WP. WP ile Showayı (XR üzerinde olanlardan bahsediyorum) zaten karşılaştırmaya bile gerek yok. Honda da zaten XR650 yi üretimden kaldırdı. Herkez şimdi olası bir CRF650X hayaliyle yanıp tutuşuyor.
Bence KTM den sonra XRa geçmek çok anlamlı değil. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer KTM dükkanı zaten..
Plaka mevzuuda sanırım artık XRın üretimi durduğu için elde kalanlara homoglasyon alamamalarından kaynaklanıyor. Ama 2003 civarı plakalı bir ikinci el bulursan ruhsatlı muhsatlı temiz temiz binersin. _________________ GÜNDÜZ HAKAN SAVAŞER / B Rh (-) |
|
Başa dön |
|
|
EnduroCu Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
GunduzHakan, Hakan usta hayallerimizi yıktın ya, 640 ları satıp XR650 düsünüyorduk biz de?
kafamızı karıştırdın şimdi |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|