Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Philet0ast3r Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Tem 07, 2015 5:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
dragendo demiş ki: |
Bugün Ormanlı plajında biraz deneme yaptım gayet zevkli ama bizim standart lastiklerle kumda gitmek imkansız gibi bişey
 |
Standart lastiklerle onu yapmak da ayrı güzel olur ama =) bende karar verdim bir çift Cross lastiği alacağım ara sıra delilikler yapmak şart =D _________________ ( Eskiden )Kadırga GY250 ( 6B ) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Tem 08, 2015 1:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Ormanlı plajında biraz deneme yaptım gayet zevkli ama bizim standart lastiklerle kumda gitmek imkansız gibi bişey  |
Keyifli bir zaman geçmiştir eminim üstelik makine hafif olduğu için avantajlısınız da
Aman dikkat: malum deniz suyu, oksidasyon ve plaj kumu...
Kumdan çıktıktan sonra mutlaka motor ve zincir temizliğinizi yapın, yağlayın  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Kurt14kurt Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Tem 08, 2015 3:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arka fren sıkınca kendini salmamıştı balatayı söküp cikma taktirdim oda uc bes gun normal islevini gördü ama bugun yine freni sıknca salmadi kendini kilitledi bu sorunu yaşayan varmi veya balatanin sifirini bulabilcegim biyer varmi konyadan yaziyorum ? |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 08, 2015 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
orjinalini aramayın. piyasadan muadilini bulabilirsiniz. suzuki de oluyor yuki de... _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
dragendo Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Tem 10, 2015 1:10 am Mesaj konusu: |
|
|
TA6B demiş ki: |
Bugün Ormanlı plajında biraz deneme yaptım gayet zevkli ama bizim standart lastiklerle kumda gitmek imkansız gibi bişey  |
Keyifli bir zaman geçmiştir eminim üstelik makine hafif olduğu için avantajlısınız da
Aman dikkat: malum deniz suyu, oksidasyon ve plaj kumu...
Kumdan çıktıktan sonra mutlaka motor ve zincir temizliğinizi yapın, yağlayın  |
Tavsiyenize uyarak bugün motoru yıkattıktan sonra zinciri wd40 la fırcalayıp temizledim ardından zinciri yağladım mis gibi oldu
Ayrıca ilk yakıt ölçümünü yaptım. Şu an rodajda olduğu için 80-85km yi geçmemeye çalışarak şehir içi ve şehir dışı kullanımda sonuç 9 litre benzinle tam 300km yol yaptım.
Cumarteside ilk 500km yağ değişimini yapıcam ipone 10/40.
Bizim motorların rodajı 500km mi yoksa 1000km mi? _________________ The legacy of riding is my freedom. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|