Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
motofire, Bu makineler cidden güzel duruyor, kısa bir yorum yapsan bize ve aydınlatsan... Birde aydınlıkta çeksen çok daha fazla gösterirdi kendi, makine sanırım... _________________ ...der __face__
ben profosyonel fotografçıyım,ama şöyle bir sorun var mum dibine ışık vermez ya
aynen o durum var çok sıkılıyorum kendi işim için çekmeye.Oysaki otomobil ve motosiklet fotografları çekiyorum yurt için ve yurt dışı dergilere ama senin için bu hafta sonu güzel fotolar çekerim.
Yorum pek vaktim yok şu anda uzun uzun yazacak şöyle söylim motor 13 500 kmde yani en fazla km yapmış nc700x ve bindiğim en iyi motor.Ki onlarca iyi model motora bindim.cebinde 20 500 tl si olan bu motoru alsın gelecek sene 23 500 e bile zor bulucaklar çünkü.uzun yorumu akşam yaparım cidden hiç vakit yok çekime gitmem lazım
Kayıt: Feb 18, 2008 Mesajlar: 863 Nerden: ist/besiktas OFFLINE
Tarih: Çrş May 30, 2012 11:12 am Mesaj konusu:
motofire, Çok merak ettiğim bir motor bu Honda, fuarda baktım ama kullanan birinin yorumu çok önemli tabiiki.Detaylı yorumunu bekliyorum mümkünse.. _________________
m
motofire, Çok teşekkür ediyorum vakit ayırdığın için... Fotoğrafları ve makine ile ilgili yorumlarını bekliyorum... Fiyat da çok iyi imiş bu arada... _________________ ...der __face__
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız