Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Dec 09, 2009 Mesajlar: 153 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Oca 22, 2012 12:59 pm Mesaj konusu: Temmuz ayında yalnız yaptığım İç Anadolu gezisi
Selam arkadaşlar;
Temmuz ayında tek başıma yaptığım 2.500 km geziyi sizinle paylaşmak istedim. Aslında 2 arkadaş yola çıkacaktık fakat diğer arkadaşın işi çıkınca yalnız kaldım ve pilavdan dönenin kaşığı kırılsın gazı ile koyuldum yola
Rotam; Bolu bir gece konaklama, Ankara, Aksaray,Ürgüp,Göreme( çevresi) Konya,Çumra,Akören,Bozkır,Seydişehir,Beyşehir,Kıreli,Şarkikaraağaç,Yalvaç,Gelendost,Yukarıgökdere,Eğirdir,Isparta
Arkamdan son sürat gelen kabus birkaç dk sonra yakaladı beni ve ıslak sıçan kadar sexsy oldum
By alperenze at 2012-01-22
Burası Tuz Gölü, hep Japonlar vardı. Birde tesadüf eseri Honda fabrikasında çalışan mühendis dayıya denk geldim. İşin enteresan kısmı ben ingilizce çok az biliyorum ve japonca hiç bilmiyorum dayı türkçe bilmiyo ama konu motosiklet olunca bir şekilde sohbet ettik
Burası Ihlara Vadisi'nde Diker aile çay bahçesi. Karnım acıkmıştı malum buralar turistik kazıklanma düşüncesi var tabela da çok manidar geldi ama açlığıma yenildim ve gittim. Hiçte düşündüğüm gibi değilmiş çok doyurucu, lezzetli ve ucuzdu.
Burası krater gölü ve hemen yanında termal otel var. Sanırım 5 yıldız Akşam üzeriydi ve yağmur başlamıştı korkarak girdim malum pahalılık korkusu ile ama geceliği 40TL Termal havuz sahuna herşey var gerçi yeni açılmıştı sanırım ilk haftasıydı denk geldim
Tarih: Pzr Oca 22, 2012 1:40 pm Mesaj konusu:
Emeğine sağlık Apn, Paylaşım için teşekkürler... 2011 yazında Eğirdir gölünde altınkum plajındaki hitit motfeste gitmiştim ve zaman sıkıntısından zindan mağrasını gezememiştim. Sayende yine iç çektim aksilik olmaz ise bu yaz gezeceğim...
Raporun devamını bekliyoruz... _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA
Tarih: Pzr Oca 22, 2012 2:00 pm Mesaj konusu:
Zindan mağarası çok büyük bir yer. Yalnız kahve rengi doğa yol tabelaları berbat, km belirtmiyor ok yönüne sapıyorsun Artık Allah ne verdiyse gidiyorsun kaç km var belli değil.
Tarih: Pzr Oca 22, 2012 2:03 pm Mesaj konusu:
Birde Yazılı Kalyon harika bir yer tavsiye ederim. İnsan huzur doluyor Fiyatlar çok ucuzdu yönetim değişmiş. Yazılı kalyonun yanında reiki vadisi var fakat buraya girmek yasak sanatçılar geliyormuş kafayı dinlendirmeye ehehe
Kayıt: May 13, 2010 Mesajlar: 234 Nerden: İzmir/Urla OFFLINE
Tarih: Pts Oca 23, 2012 11:48 am Mesaj konusu:
Alperen hocam mükemmel fotolar tek kelime ile ! Motora binip yol yapasım geliyor bu fotolarınızı gördükçe ! Malum okul hayatında ekonomik özgürlüğün kısıtlılığından daha zamanım var diyorum. Sayenizde azda olsa cansız hatıralarla gezmiş oldum. Yüreğinize,motorunuza ve deklanşörünüze sağlık.. Kazasız belasız sürüşler dilerim. _________________ Eğer hala "Enduro" kullanmıyorsan,motorsiklet kullanmıyorsun demektir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız