Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Ekm 21, 2011 4:04 pm Mesaj konusu:
son dönemde okuduğum en akıcı ve keyifli sunumdu. elinize sağlık. romanya'daki motorcuların yardımı çok hoş olmuş bu arada _________________ One Life.Live It.
Tek veya bir sürü kelime yetmiyor, kelamların kifayetsiz kaldığı bu süper rapor ve kocaman gönülleriniz için sonsuz teşekkürler...
Büyük keyifle okudum, resimler ve anlatım çok hoştu...
Bu ve benzeri raporlarının devamını bekliyorum artık...
Sizin yorumunuz üzerinden cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Geziden aldığımız keyifle yazdığım raporu beğenmenize çok sevindim Hayatta yaşadıklarımız paylaşınca dahada güzel oluyor... Bu geziye kadar gerek endurocu.com gerekse diğer sitelerde okuduğum gezi yazılarına bakıp imrenirdim...ama bu siteler ve o gezi yazılarını yazan arkadaşlar sayesinde bizde bu geziye cesaret edebildik... Olay marşa basana kadar gerisi kolay... Hep birlikte nice gezilerde görüşmek üzere... Tekrar teşekkürler _________________ Sonunda R 1150 GS
DL 1000
KLE 500
Pegaso 650
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız