Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cmt Ekm 22, 2011 5:34 pm Mesaj konusu: UÇUK BİR AİLENİN PAZAR GEZİSİ
[quote author=hasancolakefe link=topic=57817.msg670338#msg670338 date=1276524203]
Hafta içerisinde biriken stresi atmak için Pazarlar benim ve ailem için engüzel bir gündür. Ailece offroad düşkünü olduğumuz için bukez ailece bir etkinlik yapalım dedik Kocaoğlanla yaptığımız son geziydi Zira yeni aracımız Suzuki vitara gelmek üzereydi. ATV ve Motorları kocaoğlanın römorkuna yükledik soluğu Çatal höyük, Samandağ, seldiren ve hıdır beyde aldık. Maceraya Ben, Eşim, Çocuklar(Kerem, Fatih, Şafak)katıldılar. Şafak ATV si ile girmediği su çıkmadığı tepe kalmazken Kerem ve Fatihte Cross motorlarıyla çevre keşfi yaptılar. İlk durağımız Çatalhöyük. Isınma hareketleri ile başladık işte fotolar.Gezinin adını böyle koyduk zira çevrenin bize bakışı buydu.dağlara çıkmayı,motorsiklete binmeyi,arazi araçlarıyla off-road yapmayı uçukluk olarak niteliyorlar.bizler bu eleştirilere maruz kalmamak için evden erken saatte çıkmaya gelirkende geç vakit karanlıkla dönmeye özen gösteriyoruz küçük yerlerin bu tarz yaşamı desteklemediği aşikar.
[img width=525 height=700]http://img689.imageshack.us/img689/2267/cimg4800t.jpg[/img]
Geç vakit evdeyiz üzerimizde tatlı bir yorgunluk var kafa resetlenmiş dalıyoruz uykuya güzel bir gündü uçuk bir ailenin Pazar günüde böyle geçti sağlıcakla ve hoşça kalınız.
[/quote] _________________ Elindeyse hayata dur geçme diye dayat.
Bir sigara içmekten kısadır bu hayat.
En son hasancolakef tarafından Pts Ekm 24, 2011 7:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hasan abi, elinize sağlık gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Bence uçuk değilde, doğru ve dolu dolu yaşamayı bilen bir ailenin gezisi olmuş. Kısmet olursa buralara beraber gideriz İNŞALLAH.
güzeldi o atv çok tehlikeli makina ben olsam oğluma kullandırmazdım motosiklet daha iyi olur gibi.Pek çk atv kazası gördüm allah korusun adamı sakt brakıyor.motord atar kendini kurtarır.
Tarih: Pzr Ekm 23, 2011 11:19 am Mesaj konusu:
Güzel bir haftasonu etkinliği olmuş
Paylaşım için teşekkürler hasancolakef _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız