Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Ağu 10, 2011 1:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir demiş ki: |
 |
Başarılı....  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Prş Ağu 11, 2011 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belki yollarda karşılaşırız.Güzel bir yazı teşekkürler.Yolun açık olsun. _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
fishbone_bir Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 12, 2011 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir,
Buralara kadar gelmişsin haberimiz olmadı bir çayımı,kahvemizi içerdin,işyerim Antalya çıkışında Kemere giderken ADT marine ,çalışırken kapıdan yol gözüküyor günde en az 5 motor görüyorum şimdi yollarda olmak vardı deyip iç çekiyorum.
Kawasaki servisi hangisi acaba Yüksekalan Mahallesinde var birde Nebioğulları var orası satış yapıyor ama servisi varmı emin değilim çünki yamaha yetkili sevisi ve satışı yapıyorlar.Yüksekalan dakinin yakınında benim de ustam olan Can Motor var Sacit usta aynı zamanda Antalyadaki bütün polis motorlarının servisini yapan kişi aklınızda olsun Antalya'ya gelicekler için,Bmw konusunda iyidir.
Türkizmir bir daha gelirsen buralara haberimiz olsun dostum. İyi gezmişsin , eline ayağına sağlık ,tekerine taş değmesin. _________________ *...ya olduğun gibi görün
yagöründüğün gibi ol...*
...................HONDA TA XL 600
XL650...........................
0 533 540 15 14
İlhan UĞURLU |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Cum Ağu 12, 2011 3:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
fishbone_bir sorma sorma, bi sürü arkadaşımın sitemine maruz kaldım, haklılar ama motorun iki yatması bütün projeyi allak bullak etti. üç dört kişiyi gördüm göremedim açıkcası. ama sanırım yine gelicem ve mutlaka haberin olacaktır buradan yayınlayacağım.
Servisin mevkiini bilemiyorum ama motoal mı mototal mı öyle bir servisin çok yakınında olduğunu söyleyebilirim. doğugarajı mevkinin oralarda biryerlerde desem. köşede bir dükkanları var aksesuar satıyorlar, az ileridede servisi var. servisin olduğu yerde pazar kuruluyor. anca böyle tarif edebiliyorum kusura bakma
Birdaha geliş sebebimde gidonumu düzelttiricem. Gidon kaval paralellerini izmirde ne yazıkki avuçlar dolusu para döktüğümhalde yapamadılar, yalama yapacaklar sistemimi (usta diye geçinenlere sözüm), Sadece Servis için gidicem.
Benim Seat İbiza bir arabam vardı, izmirde öyle bir seat servisi vermişlerdi ki arabamın servisini taaa ankarada yaptırıyordum.
geldiğimde görüşmek üzere kalın sağlıcakla. |
|
Başa dön |
|
 |
Webbi Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ağu 13, 2011 5:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Göksel abi süper gezi olmuş, tabi başına gelen talihsizlikleri saymazsak! Ama yinede olsun bu talihsizlikleri gezinin tuzu biberi sayalım
Fotolarda süper gerçekten emeğine sağlık abicim....
Karadeniz gezinide bekliyoruz Hoşçakal, Sağlıcakla kal...  _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|