Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
MARMARİS'e girdim TURUNÇ zirvesi
Kaldığım Apartta Turistler için eğlence anlarından biri
Odamdan bir görünüm
DÜDEN ŞELALESİ
FİNİKE'de MOLA
MEŞHUR İSLİ DONDURMA
ADRASAN'da Deniz KEyfi
En son turkizmir tarafından Sal Ağu 09, 2011 4:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
abi yine yapmışsın yapıcağını sıkıntılarıyla eğlencesiyle akdenizin eşşsiz güzellikleriyle ve bol km li süper bir gezi yapmışsın... darısı başımıza karadenizi bekliyoruz abi kazasız belasız inş. _________________ ÖzgürlükRüzgarlaBaşlar
Gönderimim iki defa olmuş sanırım. birde birşey farkettim, photobuckette resim üzerinde oynuyorsanız burada da değişiyor ...çok ilginç...
Onur'cum inanılmaz yerlere girdim bu sefer, resimleri tam çıkaramıyorum sd karttan bilgisayara atınca resimler panoramik çekim olduğundan üç ve daha parçalı oluştuğundan bilgisayar sadece panoramik kısmın ilk parçasını gösteriyor ve diğer kısmı gri gösteriyor. bunlar kurtarabildiklerim. Facebookta yayınlarken sorun olmadı, sanırım photobucket veri tabanına yükle, ordan buraya yükle dağılıyor resimler.
karadeniz için planlarıma başladım. Bu gezide 4 tam depo yakıt harcadım, dün aldığım son benzinde çeşme alaçatı surf festival ve yarışına giderken bitti km 1966'yı gösteriyordu.
Dokuz günlük bayram tatili onaylandı bize, sanırım istanbullu bir tur yapacağım.MEGA KARA(deniz)MAR(marmara) olacak turun adı ,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız