|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Ege - Akdeniz Gezisi İçin Tavsiyeler

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Ege - Akdeniz Gezisi İçin Tavsiyeler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
esved
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Çrş Tem 06, 2011 11:41 am    Mesaj konusu: Ege - Akdeniz Gezisi İçin Tavsiyeler Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar Merhaba,

16-24 Temmuz tarihleri arasında yıllık iznimde motor ile seyahat planlamaktayım. Geçeceğim güzergahlar resimdeki gibidir.

Bu güzergahlar üzerinde yar alan ve görülmesini tavsiye edeceğiniz yerler veya yapılabilecek şeyleri belirtebilirseniz, hem benim için, hem de gelcekte bu güzergahta yol alacak üyelerimiz için faydalı bir kaynak olacağını düşünmekteyim.

Örn: İzmir - Efes - Selçuk : Şirince Köyü ve Efes'te paraşüt ile atlayış
Fethiye - Kelebekler Vadisi Smile

Ayrıca yolda konaklama yapılabilecek tavsiye ettiğiniz kamp alanları ve (Umarım işim düşmez ama) BMW ustalarının ve servislerin irtibat numaralarını paylaşabilirseniz sevinirim...

Umuyorum döndüğümde, sizinde yardımlarınız ve tavsiyeleriniz ile güzel bir görsel arşiv oluşturmuş olacağız

http://i1195.photobucket.com/albums/aa384/esved/turkiyeharitaacopy.jpg
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
cagriklv
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Çrş Tem 06, 2011 11:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fethiyeye giderken Gökova'ya uğramanı şiddtele tavsiye ederim hem güzel bir kamping alanı ve doğa harikası var.Bide İzmir çevresindeyken Eski Foça'ya uğramayı unutma.Kelebekler Vadisine gitmişkende oraya yakın olan Saklıkent'i görmeden gelirsen olmaz.
Başa dön
emrello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Tem 06, 2011 12:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Datça'da Ovabükünde sakin bir sahil ve güzel pansiyonlar var. Kafa dinlemek için harika. İstersen yer de tavsiye edebilirim. Knidos'a da git derim o kadar gitmişken.
esved
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Çrş Tem 06, 2011 1:00 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cagriklv demiş ki:
Fethiyeye giderken Gökova'ya uğramanı şiddtele tavsiye ederim hem güzel bir kamping alanı ve doğa harikası var.Bide İzmir çevresindeyken Eski Foça'ya uğramayı unutma.Kelebekler Vadisine gitmişkende oraya yakın olan Saklıkent'i görmeden gelirsen olmaz.

Not edildi, Gökova' ya mutlaka uğrayacağım ancak, Kelebekler vadisinde kamp yapmayı planlıyorum. Saklıkenti'de mutlaka arşivimize ekleyeceğim. Peki bu yerlerde yapılacak etkinlikler var mı, dalış, yamaç paraşütü vb.

emrello demiş ki:
Datça'da Ovabükünde sakin bir sahil ve güzel pansiyonlar var. Kafa dinlemek için harika. İstersen yer de tavsiye edebilirim. Knidos'a da git derim o kadar gitmişken.

emrello bu akşamki buluşmada senden detayları alırım Smile Teşekkürler.

Bu arada ben de araştırma sürecindeyim, alternatifleri paylaşıyor olacağım...[/quote]
Başa dön
esved
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Çrş Tem 06, 2011 2:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

devilcerkez demiş ki:
Hüzünlendim şimdi... Geçen sene benzer bir röta yapmıştım. Link ve resim aşağıda, güzel tüyolar verdim topikte...

http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8524

Devilcerkez senin gezin tam bir serüven olmuş, paylaşımlarında oldukça düzenli ve güzel. Hatta o kadar güzel ki acaba ben hiç gitmesem mi, (zaten gerekli her şeyi fotoğraflarında gördüm) diye düşündüm Smile

Ancak sanırım, topikte başına gelen aksiliklerden ve teknik aksaklıklardan (ısınan yan çanta durumu hariç) bahsetmemişssin veya ben gözden kaçırmışım, özellikle dikkat edilmesi gereken önerilerin var mı, acaba?
Başa dön
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar