Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Tem 06, 2011 11:41 am Mesaj konusu: Ege - Akdeniz Gezisi İçin Tavsiyeler
Arkadaşlar Merhaba,
16-24 Temmuz tarihleri arasında yıllık iznimde motor ile seyahat planlamaktayım. Geçeceğim güzergahlar resimdeki gibidir.
Bu güzergahlar üzerinde yar alan ve görülmesini tavsiye edeceğiniz yerler veya yapılabilecek şeyleri belirtebilirseniz, hem benim için, hem de gelcekte bu güzergahta yol alacak üyelerimiz için faydalı bir kaynak olacağını düşünmekteyim.
Örn: İzmir - Efes - Selçuk : Şirince Köyü ve Efes'te paraşüt ile atlayış
Fethiye - Kelebekler Vadisi
Ayrıca yolda konaklama yapılabilecek tavsiye ettiğiniz kamp alanları ve (Umarım işim düşmez ama) BMW ustalarının ve servislerin irtibat numaralarını paylaşabilirseniz sevinirim...
Umuyorum döndüğümde, sizinde yardımlarınız ve tavsiyeleriniz ile güzel bir görsel arşiv oluşturmuş olacağız
Tarih: Çrş Tem 06, 2011 11:50 am Mesaj konusu:
Fethiyeye giderken Gökova'ya uğramanı şiddtele tavsiye ederim hem güzel bir kamping alanı ve doğa harikası var.Bide İzmir çevresindeyken Eski Foça'ya uğramayı unutma.Kelebekler Vadisine gitmişkende oraya yakın olan Saklıkent'i görmeden gelirsen olmaz.
Kayıt: Dec 02, 2009 Mesajlar: 703 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Çrş Tem 06, 2011 12:39 pm Mesaj konusu:
Datça'da Ovabükünde sakin bir sahil ve güzel pansiyonlar var. Kafa dinlemek için harika. İstersen yer de tavsiye edebilirim. Knidos'a da git derim o kadar gitmişken. _________________ TA '07 (Anya)
Fethiyeye giderken Gökova'ya uğramanı şiddtele tavsiye ederim hem güzel bir kamping alanı ve doğa harikası var.Bide İzmir çevresindeyken Eski Foça'ya uğramayı unutma.Kelebekler Vadisine gitmişkende oraya yakın olan Saklıkent'i görmeden gelirsen olmaz.
Not edildi, Gökova' ya mutlaka uğrayacağım ancak, Kelebekler vadisinde kamp yapmayı planlıyorum. Saklıkenti'de mutlaka arşivimize ekleyeceğim. Peki bu yerlerde yapılacak etkinlikler var mı, dalış, yamaç paraşütü vb.
emrello demiş ki:
Datça'da Ovabükünde sakin bir sahil ve güzel pansiyonlar var. Kafa dinlemek için harika. İstersen yer de tavsiye edebilirim. Knidos'a da git derim o kadar gitmişken.
emrello bu akşamki buluşmada senden detayları alırım Teşekkürler.
Bu arada ben de araştırma sürecindeyim, alternatifleri paylaşıyor olacağım...[/quote]
Devilcerkez senin gezin tam bir serüven olmuş, paylaşımlarında oldukça düzenli ve güzel. Hatta o kadar güzel ki acaba ben hiç gitmesem mi, (zaten gerekli her şeyi fotoğraflarında gördüm) diye düşündüm
Ancak sanırım, topikte başına gelen aksiliklerden ve teknik aksaklıklardan (ısınan yan çanta durumu hariç) bahsetmemişssin veya ben gözden kaçırmışım, özellikle dikkat edilmesi gereken önerilerin var mı, acaba?
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız