Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mkaplan_55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 02, 2011 8:36 am Mesaj konusu: |
|
|
...2 Yıldır Artvin Motofeste katılıyorum ve sahili komple gezme imkanım oluyo Çokda keyifli geçiyor.
...Bu yıl Artvin Motofest yapmayacakmış Planımızda Trabzona gelmek oradanda Batum'a geçmek vardı.
...Ancak Havza Ekibi olarak almış olduğumuz kararla rotayı 30 Haziran 3 Temmuz tarihleri arasındaki Manavgat 2. Uluslararası Motosiklet Festivaline çevirdik. Tarih aralıkları çok yakın olduğundan dolayı büyük ihtimal Trabzonda olamayacağız.
...Herkese şimdiden iyi eğlenceler. _________________ ...Gidemediğin yer senin değildir... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 02, 2011 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
mkaplan_55 demiş ki: |
...2 Yıldır Artvin Motofeste katılıyorum ve sahili komple gezme imkanım oluyo Çokda keyifli geçiyor.
...Bu yıl Artvin Motofest yapmayacakmış Planımızda Trabzona gelmek oradanda Batum'a geçmek vardı.
...Ancak Havza Ekibi olarak almış olduğumuz kararla rotayı 30 Haziran 3 Temmuz tarihleri arasındaki Manavgat 2. Uluslararası Motosiklet Festivaline çevirdik. Tarih aralıkları çok yakın olduğundan dolayı büyük ihtimal Trabzonda olamayacağız.
...Herkese şimdiden iyi eğlenceler. |
Mehmetcim benim için festivallerle özdeşlemişmiş bir ekipsiniz. Sizleri aramızda görememek büyük bir eksiklik olacak bizleri iiçin... _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
okanakcay Değerli Üye

|
Tarih: Cum Hzr 03, 2011 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Samsun ekibi olarak kalabalık bir şekilde yanınızda olacağız, sevgiler _________________ bir aşktır motosiklet. tatmayan bilemez.
Okan AKÇAY |
|
Başa dön |
|
 |
bilge Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Hzr 03, 2011 8:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar lütfen kadroyu bozmayalım 3 yıldır aynı festivallere beraberce katılım yaptık inşallah aynı kadro hıdırnebi deyiz nimi zafeeer A.T Zafeeer. |
|
Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Hzr 06, 2011 10:18 am Mesaj konusu: |
|
|
inşallah bizde katılacağız allahtan hayırlısı diyelim... _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
 |
|
|