Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
romeomustdie Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş May 26, 2011 4:07 pm Mesaj konusu: Alanya'dan Merhaba. |
|
|
Merhaba Dostlar, Abiler, Kardeşler
İsmim İsmet, Alanya'da yaşıyor ve çalışıyorum,
38 yaşındayım, motosiklet kullanmaya 15-16 yaşlarımda Malatya'da ki kenar mahallemizde mobilet, pejo ve puch kullanarak başladım (motor benim değildi arkadaşlardan rica minnet 3-5 tur atarak) O zamanlar Malatya da bugün kü motosiklet şürüş eğitim merkezlerine benzeyen bir yer vardı kocaman bir tarlanın içinde kenarda üç beş mobilet, bir iki jawa, on onbeş civarı da bisikletin durduğu bir alandı, belirli bir ücret karşılığı o tarlanın içindeki güzergahta belirli sayıda tur atılırdı, tur bitince kenarda ki adam , "hoopppp haydi gel senin turun bitti" der ve bizim için o günün en önemli aktivitesi adamın "hooop" ikazıyla son bulurdu. Bisiklet sürmeyi de o tarlada öğrenmiştim (şimdi o tarla ne oldu acaba).
80'li yıllar da henüz kask (diğer korumaları söylemiyorum bile) icadedilmemiş olacakki Malatyada hiç kask yoktu , heralde kask takan biri olsa millet "artis havamı atıysın bize" der ve o kask takan adama bi ton dayak atarlardı.
O sıralar mahalledeki bizden büyük abiler de jawa ve honda'nın 125'liklerinden vardı , onları hep hayretle ve ibretle izler, o motorlarla ilgili şehir efsaneleri türetirdik.
Neyse gel zaman git zaman yıllar geçip gitti kendi motorlarım da oldu (kinetic, xt125 , kmx 125, kanuni cross 250, XT 600, Suzuki Dr-z 400 s)
Günümüze gelecek olursak, son 3 senedir Alanya'da çok keyifli bir grubumuz var ve özellikle kış aylarında 8-10 kişi hafif enduro ve cross motorlarımızla dağlara gidiyoruz, derelerden geçiyor, karla boğuşuyoruz . Burada doğa, iklim ve ortam enduro için biçilmiş kaftan.
Havalar ısınınca da biraz daha şehirli olup asfalt toprak karışımı seyahatlar yapıyoruz, örneğin geçen hafta sonu 5 arkadaş Alanya'dan çıkıp Gazipaşa, Anamur, Ermenek üzerinden tekrar Alanya'da biten yaklaşık 400 km.lik günübirlik tur yaptık.
Hiç bir zaman usta bir sürücü olduğumu düşünmedim (insan, acizdir, muhtaçtır fazla artistlik yapmamalıdır) ve teknik bilgim de rezalet seviyededir,
Tüm site mensuplarına saygılarımı sunuyorum  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ibrahim35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş May 26, 2011 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
İsmet hocam hoşgeldniz.Keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle. _________________ Eğer hala "Enduro" kullanmıyorsan,motorsiklet kullanmıyorsun demektir.
Ktm 450 EXC |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş May 26, 2011 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
romeomustdie, Hoş geldin,iyi forumlar  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
Webbi Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş May 26, 2011 5:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
romeomustdie, Hoşgeldiniz.. İyi Forumlar... Etkinliklerde görüşmek üzere... _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA |
|
Başa dön |
|
 |
romeomustdie Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum May 27, 2011 8:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim, herkese güzel bir yaz ve keyifli sürüşler diliyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|