Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Mar 02, 2011 11:18 am Mesaj konusu: Motosikletin Grotesk Yüzü
arkadaşlar hepinize çok çok selamlar.
uzun zamandır takip ettiğim, yazılanları okuduğum bu güzel ortama gireyim dedim artık. zaten okumak kadar yazmayı da severim. neden bir hesabım olmasın dedim.
ismim onur. 25 yaşımdayım. istanbulluyum. yazılımcı olarak çalışıyorum. doğa sporlarıyla uğraşıyorum.
ve 5 yıldır sahibindenkom kesiyorum. periyodik olarak açıp motor fiyatlarına, motor resimlerine bakarım, odamda posterler vardır vs. hatta yaptığım sporla doğru orantılı olarak gelişen bir motorcu çevrem bile var yani bana şimdilik motosikletsiz motorcu diyebilirsiniz
tabi bunun nedeni, hayatımın talihsizlikler silsilesinden oluşmuş olması. sağlık olsun. artık gözümü kararttım. ayağımı yerden keseceğim.
kle 500, f650gs ve falcon nx4 arasında dönüp duruyorum.
Tarih: Çrş Mar 02, 2011 12:27 pm Mesaj konusu:
Öncelikle Hoşgeldin
tecrübeli kullanıcılara kulak vermen en doğrusu,
hatta birkaç toplantıya katılıp diğer arkadaşlarında görüşlerini alabilirsin,
alacağın motor hesaplı denk gelirse almakta acele etme,
iyi bir ustaya muhakkak son kontrolü yaptır, eksileri artıları değerlendir.
Bunlar belki seninde bildiğin uyguladığın önlemlerdir ama yinede dile getirmekte fayda var diğer yeni başlayanlarada mesaj olur.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız