Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
elrohir-emre Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Şub 20, 2011 12:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
fusuy364, tekbaşına gezi yapılmasına karşıyım onuda belirteyim ama çok güzel gezi olmuş, yeni alacağın motorla o karlı ve çamurlu yerlerde çok daha rahat ediceksin gezilerin daha güzel ve daha eğlenceli bir hal alıcak, artık buraya kadar patinaj çekiyor derdin olmayacak daima ileri
grup halinde nice güzel gezilerinn olmasını dilerim. _________________ CRF250L
Kawasaki KLR650 satıldı
KUBA cross250 satıldı
SKYGO cross200 satıldı
MONDİAL chopper250 satıldı |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
matafix Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Şub 20, 2011 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
gezin süper ..resimler süper..sen süpersin daha neler olsun..azmine hayran oldum zincir olayın güzel olmuş..emeklerine sağlık..ayder e üç defa gelme fırsatım oldu..hayellerimde kışında gelmek var ama nasip olmadı ..sayende sanalda olsa resimlerden gelmiş gibi hissettim.. bir an önce yeni makinana kavuşmanı diliyorum yeni gezi resimlerini bekliyoruz...  |
|
Başa dön |
|
 |
fusuy364 Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Şub 20, 2011 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
elrohir-emre, teşekkürler. tek gezmeyi ben de mantıklı bulmuyorum ama ne yapayım, durduramıyorum kendimi, keşke benle böyle yerlere gelebilecek birileri olsa burada. buraya üye olmamın sebeplerinden birisi de Rize'de bu tür geziler yapan motorcularla tanışmak. bakalım bu sitedekilerle tanışabilecek miyim?inşallah Recep hocam ve Sedat abiler beni yanlarına alır da onlarla gezerim bundan sonra.
Matafix, teşekkürler güzel yorumunuz için |
|
Başa dön |
|
 |
|
|