Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SoloDrago Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 26, 2011 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hala gidip gitmemek de karasızım gelirsem mutlaka uğrayacağım. Sanalda sitede gördüğüm bir kaç kişiyle reelde tanışmak güzel olacak.. _________________ Motorcumusun Yoksa Herkesten Bir Adım Öndemisin.. Öyleyse Sen Endurocusun..
0532 744 08 50
Şimdilik Bisiklet |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş Oca 26, 2011 9:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
matcam, Ooooh Eyvallaah...
devilcerkez, Hııım ok anladım şimdi bak... Evet hazır gitmişken mekanlardan foto da atarsan güzel olmaz mı? Ne dersin Volkan'ım? _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Webbi Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Oca 28, 2011 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben fuara motorum olmadığı için uçakla geliyorum bir sakıncası yoktur umarım Biletimi falan aldım. 26 subat sabahı istanbuldayım 27 şubat akşamı ankaraya dönüyorum. Yanlız istanbulu hiç bilmiyorum. Bir arkadaş Sabiha Gökçenden Fuar yerine nasıl gidebileceğim konusunda yardımcı olursa sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
halil_pala Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Oca 30, 2011 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende fuardayım 26-27 de..
katılımcılar
HALİL PALA
ŞÜKRÜ PALA _________________ HALİL PALA
SUZUKİ V-STROM
PALAİŞ METAL LTD.ŞTİ.
 |
|
Başa dön |
|
 |
endurocu58 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 31, 2011 9:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Webbi demiş ki: |
Arkadaşlar ben fuara motorum olmadığı için uçakla geliyorum bir sakıncası yoktur umarım Biletimi falan aldım. 26 subat sabahı istanbuldayım 27 şubat akşamı ankaraya dönüyorum. Yanlız istanbulu hiç bilmiyorum. Bir arkadaş Sabiha Gökçenden Fuar yerine nasıl gidebileceğim konusunda yardımcı olursa sevinirim. |
dostum sabıha gökçen degilde atatük havalımanına inmiş olsan 11 holde kendını bulursun ama sabıha gökçenden nasıl gidilir diye sorasan önce sabıha gökçenden otobüs aracılıgı ile kadıköye inmelisin sonra kadıköyden metrobüsle topkapıya sonra tekrar metrobus ile havalanına havalanı fuar arsı 500 metre |
|
Başa dön |
|
 |
|
|