Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Sal Ksm 23, 2010 2:35 pm Mesaj konusu:
Çok temizz ve sistemli bi çalışma var , atelye ortamı çok güzel , sakin sessiz (Feyzhan'ın çenesi hariç)
Bizzat gördüm ..
En kısa zamanda yollarda buluşur kardeşim _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır....
En başta; beyler hepinize ilginizden, fikirlerinizden, yardımlarınızdan en önemlisi dostluklarınızdan dolayı sonsuz teşekkür ederim...
İşte olayın sonu:
Kırılan vidaları kromları ile değiştirdim, yerlerine yani debriyaja taktık...
Daha sonra debriyaj kapağını da kapattık ve makinenin şasesi ile buluşma zamanı geldi...
Hidrolik kriko yardımı ile makineyi şasenin içine doğru yükseltip, önce en üstteki askı saplamasını takıyoruz, daha sonra ana saplamalardan olan hem arka maşayı hem makineyi tutan uzun saplamayı takıyoruz, en son arka amortisörün altındaki saplamayı takıyoruz... Daha sonra siyah şasiyi getirip takıyoruz makinenin altına ve saplamalarını takıyoruz...
İşte bir kaç foto:
Ben yoruldum Boraya devrettim, Oda devir saatinin telini takıyor...
Bütün bunlardan sonra depoyu da koyduk üstüne ve bastık marşa...
biraz zor çalıştı tabi karbratörün içini de boşalttığımızdan...
Çalıştı, yağı çevirmedi ilk etapta, hava yapmış! ara ara 15-20 saniye 3 kez çalıştırdık... olmadı bir gece yatırdık makineyi... (yağsız kalması riskinden dolayı bütün yataklara özle gresi sürdük, yatak gresi, ve zaten kapamadan da baya bir yağ boşaltmıştım içine, yağlama sorunu olmadı dolayı ile... Ama yinede çok çatırtılı çalıştığından; can sıkıcı...)
Ertesi gün iki kez daha bastık ve yağ basmaya başladı...
her şey normale döndü, yağ ışığı söndü, şakırtılar kesildi...
ve diğer uzuvlarını da topladım... Çok yoruldum son iki günde...
Ama deydi galiba...
işte bir kaç video:
benzinsiz sadece marş ile makinenin denenmesi...
Depo üzerinde, makine çalışıyor, daha yağ dönmedi...
Her şey yolunda çalışıyor...
Veeee... Buda benim hanımın çektiği video... Adeta bir zafer havası var...
_________________ ...der __face__
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız