Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
__face__,
hade kolay gele ben de KTR nin ön lastiğini buldum sıra arka lastık ve jantlarda
Ne anlamadım yaw Kanki...
Bu arada sana da çook çook teşekkür ederim:
Alternatör içindeki o 8 Alyan vidayı (Kısa başlı imbus, metrik 6 alyan ve somunu) bulup bana gönderdin...
Dost budur, kendi işinin gücünün arasında bir ton araştırdın, buldun, gönderdin Allah razı olsun Dost... _________________ ...der __face__
Tarih: Pzr Ksm 07, 2010 12:20 am Mesaj konusu:
face, ne diyebilirim ki büyük cesaretle çıktığın yolda bakıyorumda son aşamaya gelmişsin artık. umarım bundan sonrada bi aksilik çıkmadan halledersin. bizde senin büstünü buraya dikeriz _________________ Volkan
özetle; KLE 500
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız